kleung 發表於 2016-5-4 09:18

西九對面,鴨寮街口轉右,有間細鋪,專業維修喇叭,好似叫駿聲{:6_193:}

sharpmd 發表於 2016-5-7 11:39

小弟隻陳年JBL 十仔, 近排睇戲時,突然會有持續十幾秒"啪.啪.啪.啪.啪.",只有熄左再開
一開陣又發生........
請教師兄有無試過依D情況
感謝

depeche_lam 發表於 2016-5-7 12:16

樂聞都整十仔..我隻svs都係樂聞救返...

hkboy 發表於 2016-5-8 13:01

depeche_lam 發表於 2016-5-7 12:16 static/image/common/back.gif
樂聞都整十仔..我隻svs都係樂聞救返...

樂聞唔整威力登的
(Post76 Android 手機版送出)

hkboy 發表於 2016-5-8 13:05

沙爹仔 發表於 2016-5-4 03:58 static/image/common/back.gif
師兄可唔可以send條網址比我呀,等我問下格下價先!

唔想幫人賣廣告。 ching 上淘寶找下“維修威力登“, 只有3間鋪。 我選左最多人幫襯的一間, 在北京。
不過呢間要你寄塊板返去佢檢查完先報價。

mksoundhk 發表於 2016-5-8 13:17

gikifk 發表於 2016-4-5 09:25 static/image/common/back.gif
我上次行完成個鴨記,好多都唔整,成田仲衰,幫我修理,收左$150先,話等師父報價、修理費$800,2星期後打 ...

新定舊機場先
{:8_369:}

sharpmd 發表於 2016-5-8 16:46

可能都唔願做依類整機

沙爹仔 發表於 2016-5-9 00:53

hkboy 發表於 2016-5-8 13:05 static/image/common/back.gif
唔想幫人賣廣告。 ching 上淘寶找下“維修威力登“, 只有3間鋪。 我選左最多人幫襯的一間, 在北京。
不 ...

淘佬我都搵過,不過我去寄速遞果時,個速遞姐姐同我講哩類野去到海關要打稅喎,咁我就無寄了!

depeche_lam 發表於 2016-5-9 16:20

hkboy 發表於 2016-5-8 13:01 static/image/common/back.gif
樂聞唔整威力登的

係咩...真係唔知{:6_122:}

hkboy 發表於 2016-5-10 06:32

沙爹仔 發表於 2016-5-9 00:53 static/image/common/back.gif
淘佬我都搵過,不過我去寄速遞果時,個速遞姐姐同我講哩類野去到海關要打稅喎,咁我就無寄了! ...

你經香港順丰寄要打稅。 我係自携上深圳寄。 只係30元人仔攪掂
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 超低音壞了,求維修!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。