MDLP 發表於 2016-3-23 00:15

mikemike0412 發表於 2016-3-22 23:33 static/image/common/back.gif
用來聽音樂可以嗎?

我自己就祇用演唱會教聲

gordon98 發表於 2016-3-23 23:15

最終訂咗E15,埋單USD1254,遲下到咗再向大家請教下

kan 發表於 2016-3-24 08:25

gordon98 發表於 2016-3-23 23:15 static/image/common/back.gif
最終訂咗E15,埋單USD1254,遲下到咗再向大家請教下

好快送貨,上次訂唔使一個禮拜就送到{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

gordon98 發表於 2016-3-24 19:19

暫時淨係得個confirm order email,未有其他資料俾我

kan 發表於 2016-3-24 22:15

gordon98 發表於 2016-3-24 19:19 static/image/common/back.gif
暫時淨係得個confirm order email,未有其他資料俾我

我記得好似係乜都冇,所以初頭都有少少擔心{:6_136:}

gordon98 發表於 2016-3-31 21:11

過咗幾日假期,部E15HP終於送到,即刻setup入位,cal一cal急不及待睇套戲,宜家先知咩叫低頻,原來無方向性,套戲頭頂爆低頻就喺上面,後面爆就後面嚟,非常過癮,雖然唔係好打心口,但係一樣好友壓迫感,氣氛營造非常好,以10000唔到嘅價位,真係無得輸

MDLP 發表於 2016-3-31 22:10

gordon98 發表於 2016-3-31 21:11
過咗幾日假期,部E15HP終於送到,即刻setup入位,cal一cal急不及待睇套戲,宜家先知咩叫低頻,原來無方向性 ...

師兄新sub仔頭幾十個鐘仲未有量感覺到
要過多兩星期先嚟料
第三階要熟到有量兼透明都要大半年以上

gordon98 發表於 2016-3-31 22:48

MDLP 發表於 2016-3-31 22:10 static/image/common/back.gif
師兄新sub仔頭幾十個鐘仲未有量感覺到
要過多兩星期先嚟料
第三階要熟到有量兼透明都要大半年以上 ...

十分期待{:6_122:}

kan 發表於 2016-4-1 15:36

又一位ching加入rythmik大家庭,遲d可以開個專區一齊分享下setting{:6_193:}

gordon98 發表於 2016-4-1 18:09

kan 發表於 2016-4-1 15:36 static/image/common/back.gif
又一位ching加入rythmik大家庭,遲d可以開個專區一齊分享下setting
(Post76 Android 手機版送出) ...

好呀,等我學下嘢,暫時咩都無set過,只係dumping set low
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7
查看完整版本: Rythmik FV15HP and F15HP 二選一

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。