andytam 發表於 2016-3-5 09:44

ching 質素如何,係咪正品,支幕幾大,可否比條link我?thx

pac 發表於 2016-3-5 09:53

bigair 發表於 2016-3-4 22:02 static/image/common/back.gif
支吊機架幾好睇喎,請問咩價錢?

靚仔喎!快換{:8_390:}

kachun74 發表於 2016-3-5 13:50

andytam 發表於 2016-3-5 09:44 static/image/common/back.gif
ching 質素如何,係咪正品,支幕幾大,可否比條link我?thx

c兄, 未知道質素,要遲多兩星期開箱再同大家分享, 到時我肯定冇問題先在比資料你參考

kachun74 發表於 2016-3-5 13:52

pac 發表於 2016-3-5 09:53 static/image/common/back.gif
靚仔喎!快換

我都想快{:1_263:}

fungjai 發表於 2016-3-6 01:29

kachun74 發表於 2016-3-5 13:52 static/image/common/back.gif
我都想快

香港買隻Grandview Cyber 92 都係5千鬆行貨有保養..... 師兄係為左要拉線幕所以先淘番黎?

我本來都想淘但見行貨爭幾舊水就唔搏喇.... {:1_332:}

kachun74 發表於 2016-3-6 06:24

fungjai 發表於 2016-3-6 01:29 static/image/common/back.gif
香港買隻Grandview Cyber 92 都係5千鬆行貨有保養..... 師兄係為左要拉線幕所以先淘番黎?

我本來都想淘 ...

係ㄧ定要 拉線幕,如果唔係買左os100寸
同埋我呢個型號 對比香港 行貨 應該過萬
其實我真係唔知香港幾錢, 可能真係好平都唔出奇
不過有時買野 自己覺得值得就ok
仲有我呢支改左上黑位加長
如果香港買在改都幾金下

James1967 發表於 2016-3-22 14:12

fungjai 發表於 2016-3-6 01:29 static/image/common/back.gif

我本來都想淘 ...

想請問C兄邊道買grandview嘅幕比較好呢?

James1967 發表於 2016-3-22 14:16

kachun74 發表於 2016-3-6 06:24 static/image/common/back.gif
係ㄧ定要 拉線幕,如果唔係買左os100寸
同埋我呢個型號 對比香港 行貨 應該過萬
其實我真係唔知香港幾錢 ...

好期待C兄嘅開幕包膠,我刀苦惱緊邦唔邦淘宝買!

gikifk 發表於 2016-3-22 15:22

等{:6_214:}

kachun74 發表於 2016-3-22 22:57

James1967 發表於 2016-3-22 14:12 static/image/common/back.gif
想請問C兄邊道買grandview嘅幕比較好呢?

我仲未開箱,下星期木工師傳會幫我上假天花,等我睇過幕冇問題先在介紹你邊間,
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 淘寶都兩三年,今次係我最擔心的一次

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。