rayvicky 發表於 2016-3-5 14:34

fatboyho 發表於 2016-3-5 11:51 static/image/common/back.gif
請問 FX850 同 FX1200 除左條線唔同仲有咩分別????
呢2隻都未試過

JVC FX1200 {:1_351:}

窮小子 發表於 2016-3-5 16:31

粗人敵卡 發表於 2016-3-4 18:33 static/image/common/back.gif
FX850

{:6_177:} 卡 C兄好

2500 樓下 , 而家可買到 ( JVCFX 1200 )

JimmyNgai 發表於 2016-3-5 18:13

JVC HA-FX850
我都用緊呢隻,覺得符合晒樓主列出的要求

fatboyho 發表於 2016-3-5 21:32

窮小子 發表於 2016-3-5 16:31 static/image/common/back.gif
卡 C兄好

2500 樓下 , 而家可買到 ( JVCFX 1200 )

師兄. 請問知唔知邊度有得試下fx850 / fx1200{:9_419:}
(Post76 Android 手機版送出)

大食怪 發表於 2016-3-5 22:04

fatboyho 發表於 2016-3-5 21:32 static/image/common/back.gif
師兄. 請問知唔知邊度有得試下fx850 / fx1200

師兄 , 請留意下 , 這兩款耳機 係 比較長 及 重 , 我耳孔細 , 如果載住週街行 , 郁下郁下 , 好易鬆 。如果换埋粗身耳機線 ( 重咗) , 重易鬆出來 。

反載变掛耳 , 因為耳機不貼耳 , 我自己覺得比較異相 。

所以我隻 850 只會在家聽 。

試機要留意埋配載感呀 {:1_352:}

窮小子 發表於 2016-3-5 23:10

fatboyho 發表於 2016-3-5 21:32 static/image/common/back.gif
師兄. 請問知唔知邊度有得試下fx850 / fx1200

{:6_182:}C 兄好

試下去 旺角( 星際亦軒 )有無,

旺角 大部份( 舖頭 )仲有售, 2200 倒^_^

註:FX 1200 面價 3680 ( 亦軒係 行價 )^_^ 水價先係 2200倒。

fatboyho 發表於 2016-3-16 23:12

窮小子 發表於 2016-3-5 23:10 static/image/common/back.gif
C 兄好

試下去 旺角( 星際亦軒 )有無,

多謝各位意見........
最後買左FX1200, 開心使用中. 等待RUN-IN後既變化{:1_263:}

窮小子 發表於 2016-3-17 10:04

fatboyho 發表於 2016-3-16 23:12 static/image/common/back.gif
多謝各位意見........
最後買左FX1200, 開心使用中. 等待RUN-IN後既變化...

{:6_182:} C 兄好

呢支 ( 耳機 ) 越用越好聲, 好有Hi Fi 味

夾啱^_^ DAP ,   {:6_212:} 真係會 " 毒 " 死人

TWLO 發表於 2016-3-19 16:33

如果同Shure535SE 比較,那個聽女聲會舒服一些?

窮小子 發表於 2016-3-19 19:14

TWLO 發表於 2016-3-19 16:33 static/image/common/back.gif
如果同Shure535SE 比較,那個聽女聲會舒服一些?

{:6_177:} 淨聽 女聲 ( 5 講究 bass ) SE 535 ^_^ 女聲 毒D !
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 求入耳動圈推介 ($2500或樓下)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。