chris1888 發表於 2016-2-27 10:24

多了人放AK240

見到友台多了人放AK240. 都好新及有長保。是不是有新model快出?

countryboyhk 發表於 2016-2-27 12:03

明顯係入左 AK320 + AMP 個 PROMO {:1_262:}

粗人敵卡 發表於 2016-2-27 14:39

貪新厭舊

kinghung 發表於 2016-2-28 09:45

countryboyhk 發表於 2016-2-27 12:03 static/image/common/back.gif
明顯係入左 AK320 + AMP 個 PROMO

我比較過,320加amp應該好唔過240,但呢個係純個人聽感,當時用shure846及layla試
(Post76 Android 手機版送出)

t1174 發表於 2016-2-28 13:34

大約一年一新老大,有都唔奇

t1174 發表於 2016-2-28 15:45

但我反而識人剛買返 240ss 而且是新機。

其實,多了人放240 是多了多了,本來有多少呢?

kitkitkit_2046 發表於 2016-2-28 20:12

好可惜, 我部 240仲聽緊囉...........{:8_399:}

countryboyhk 發表於 2016-2-28 20:17

t1174 發表於 2016-2-28 15:45 static/image/common/back.gif
但我反而識人剛買返 240ss 而且是新機。

其實,多了人放240 是多了多了,本來有多少呢? ...

肥花交投指數,由每月一兩部,增加至每月十部八部咁。{:1_262:}

dehalt 發表於 2016-2-28 22:42

其實240可能聽感上冇咁明顯
但240ss版既話d聲近好多
定位,準繩等等,真係好難聽得出差過320
價格上亦反映如此

只係睇落320+amp好似好抵買,性價比高
畢竟當初240出時定價過兩萬的
但而家240大跌價就唔同講法了{:1_262:}

kinghung 發表於 2016-2-29 06:41

dehalt 發表於 2016-2-28 22:42 static/image/common/back.gif
其實240可能聽感上冇咁明顯
但240ss版既話d聲近好多
定位,準繩等等,真係好難聽得出差過320

其實240用2.5平衡輸出先知佢實力
(Post76 Android 手機版送出)
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 多了人放AK240

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。