hon328 發表於 2016-3-1 13:18

andy7fai 發表於 2016-2-28 09:11 static/image/common/back.gif
琴日安裝了,畫面的確清淡啲,試下再tune下
不過大致滿意部機,而兩層膠紙呢個問題,當然答案係可能做過例 ...

師兄請問電視的(掛牆架要加多少銀連安裝)?

andy7fai 發表於 2016-3-1 13:21

$680

heip 發表於 2016-3-6 20:05

andy7fai 發表於 2016-2-28 09:11 static/image/common/back.gif
琴日安裝了,畫面的確清淡啲,試下再tune下
不過大致滿意部機,而兩層膠紙呢個問題,當然答案係可能做過例 ...

今日行過信興都係睇呢部49吋,問完個價直係心動想換走部三叔40吋
(Post76 Android 手機版送出)

andy7fai 發表於 2016-3-6 20:18

heip 發表於 2016-3-6 20:05 static/image/common/back.gif
今日行過信興都係睇呢部49吋,問完個價直係心動想換走部三叔40吋
(Post76 Android 手機版送出) ...

師兄,會唔會”中圓”仲平?
另一個post有師兄出左“中圓”promotion 價

cyber29 發表於 2016-3-6 21:30

我都有部49CX700係中圓買又係兩層膠紙,星期四裝,希望冇事

heip 發表於 2016-3-6 21:42

andy7fai 發表於 2016-3-6 20:18 static/image/common/back.gif
師兄,會唔會”中圓”仲平?
另一個post有師兄出左“中圓”promotion 價

我就係記得有位 ching 出個 post
但我搵唔番{:6_201:}
比較唔到
(Post76 Android 手機版送出)

andy7fai 發表於 2016-3-6 21:46

cyber29 發表於 2016-3-6 21:30 static/image/common/back.gif
我都有部49CX700係中圓買又係兩層膠紙,星期四裝,希望冇事

只可以講,喺setting 度睇開機小時同次數,我係全新機
依家部機喺牆上面,唔諗喇,暫時不滿係我點試都行唔到2.5”harddisk

andy7fai 發表於 2016-3-6 21:48

heip 發表於 2016-3-6 21:42 static/image/common/back.gif
但我搵唔番
比較唔到

嗰度成張相都出晒,我諗個價講得嘅,$7490

netnetb 發表於 2016-3-6 22:10

最終我今日出三叔曲面算,包冇漏光,上年機王,吾洗煩嘛!

netnetb 發表於 2016-3-7 14:56

heip 發表於 2016-3-6 21:42 static/image/common/back.gif
但我搵唔番
比較唔到

係咪我e 個
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=235748&extra=page%3D1
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 揀電視:Samsung 48JU7800 vs Panasonic 49CX700 (已安裝CX700)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。