jason1969 發表於 2016-2-23 18:01

Audioquest Husky

之前用Audioquest Sub3 琴日已經有師兄收留佢,今天馬上帶隻AudioquestHusky 3m XLR 返家希望sub仔會有提升啦。
初時想帶隻wolf 好彩冇銀,價錢太貴玩吾起

malikysl 發表於 2016-2-23 18:05

隻狗 唔錯,我都煲緊條狗仔線。
(Post76 Android 手機版送出)

chung904 發表於 2016-2-23 18:06

好有興趣知husky 同sub3 提升左幾多

sharkpigyu 發表於 2016-2-23 18:13

恭喜精神兄 我都用緊係呢條係f113度 起初一插最大感覺係量大左好多 都幾明顯 不過有啲肥! 條線要慢慢煲先正!

jason1969 發表於 2016-2-23 18:18

sharkpigyu 發表於 2016-2-23 18:13 static/image/common/back.gif
恭喜精神兄 我都用緊係呢條係f113度 起初一插最大感覺係量大左好多 都幾明顯 不過有啲肥! 條線要慢慢煲先正 ...

咁就要煲煲佢

jason1969 發表於 2016-2-24 11:38

sharkpigyu 發表於 2016-2-23 18:13 static/image/common/back.gif
恭喜精神兄 我都用緊係呢條係f113度 起初一插最大感覺係量大左好多 都幾明顯 不過有啲肥! 條線要慢慢煲先正 ...

琴晚試左條Husky好明顯力量大咗{:6_193:}

cks148 發表於 2016-2-24 15:59

Good 我都岩岩換左呢條

gikifk 發表於 2016-2-24 21:20

出面好大風...................................吹完又再吹

Samson2011 發表於 2016-2-24 22:34

{:6_212:} {:6_212:} {:6_212:}

chung904 發表於 2016-2-25 00:01

又攪到想換條RCA(由AV AMP 去 NAIM)
而家用緊NEOTECH 3001 MKII
用條WATER可能好過癮
頁: [1]
查看完整版本: Audioquest Husky

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。