hide0080 發表於 2016-2-13 23:10

想問下各位用VALOQ的師兄是用什麼螺絲批開蓋換OPAMP??
今日買左對MUSE02..但發現冇批岩開 =___="
一般五金舖會有嗎??{:6_150:}

timpychu 發表於 2016-2-14 01:32

hide0080 發表於 2016-2-13 23:10 static/image/common/back.gif
想問下各位用VALOQ的師兄是用什麼螺絲批開蓋換OPAMP??
一般五金 ...

T5, 五金鋪應該有
(Post76 Android 手機版送出)

hide0080 發表於 2016-2-14 01:37

timpychu 發表於 2016-2-14 01:32 static/image/common/back.gif
T5, 五金鋪應該有

{:6_143:}唔該師兄 聽日去附近間五金睇下先

大食怪 發表於 2016-2-14 02:46

hide0080 發表於 2016-2-13 23:10 static/image/common/back.gif
一般五金 ...

師兄 , 請問你粒 Muses 02 買了幾多錢錢呀 ? 唔該 {:1_245:}

hide0080 發表於 2016-2-14 03:17

大食怪 發表於 2016-2-14 02:46 static/image/common/back.gif
師兄 , 請問你粒 Muses 02 買了幾多錢錢呀 ? 唔該

買了$7xx兩粒 ,唔識睇怕買到假野 所以買佢地廠出果對

windwolf447 發表於 2016-2-14 11:15

日本果面準備出627BM(金封)嘅模組! 佢個設計幾醒目,唔會頂蓋了。https://mobile.twitter.com/prad2102/status/698452274108956672
至於部白色Valoq我就唔知係公司內部d樣本機定咩了……

wongkiss 發表於 2016-2-14 12:13

係woo,倒轉焊未唔頂

kyle7 發表於 2016-2-15 00:57

windwolf447 發表於 2016-2-14 11:15
日本果面準備出627BM(金封)嘅模組! 佢個設計幾醒目,唔會頂蓋了。https://mobile.twitter.com/prad2102/sta ...

之前有demo 機係白色,但無哩部咁工整,應該係新色,不過都係覺得黑色型D~

對627BM 金封又唔知要幾錢啦。。。。

dlmc 發表於 2016-2-15 16:21

wongkiss 發表於 2016-2-13 07:14 static/image/common/back.gif
係呀。。。我個兩粒muses02都係朋友係網上訂,4粒連運費平均170粒
(Post76 Android 手機版送出) ...

咁平堅定流? 我見日網未計運費都24x港紙1粒

大食怪 發表於 2016-2-15 19:31

dlmc 發表於 2016-2-15 16:21 static/image/common/back.gif
咁平堅定流? 我見日網未計運費都24x港紙1粒

師兄,日本嗰面賣 3400 yen —粒 ,約 HK $235 ,$170 真係有 D 疑問 ? {:1_245:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 等緊x7 amr2 vs valoq muse 02 Module

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。