extremist1102 發表於 2016-1-21 11:42

正呀喂 , Fender同Aurisonics出New IEM!!!

原文
http://www.head-fi.org/t/795505/fender-buys-aurisonics-and-announces-five-new-iem-models#post_12269459
唔知係收購定合作 , 有5個Models
順手一問 , Aurisonics的guitar聲好聽定Westone的guitar聲好聽?

hiyori 發表於 2016-1-21 12:46

是收購來的

from Dale, Aurisonics founder

Finding a market among audio fanatics has been welcomed, but being acquired by the biggest name in the music industry is the right marriage--it's authentic to both our brands.

hiyori 發表於 2016-1-21 12:50

最有趣是那一對純BA FXA5 Pro (dale本人應該不太喜歡純BA,所以他說為此開發了新單元)
個人對Rare earth 的 FXA2 Pro頗感興趣

Al297 發表於 2016-1-21 15:51

對harmony買左無耐就出咁多新款{:1_247:}

Sam6999 發表於 2016-1-21 18:32

Al297 發表於 2016-1-21 15:51 static/image/common/back.gif
對harmony買左無耐就出咁多新款

個外殼同之前Aurisonics上年9月份先推出嗰幾款差唔多,唔知d音色有冇咩分別呢?

Sam6999 發表於 2016-1-21 18:34

Sam6999 發表於 2016-1-21 18:32 static/image/common/back.gif
個外殼同之前Aurisonics上年9月份先推出嗰幾款差唔多,唔知d音色有冇咩分別呢? ...

{:1_342:}

WallerHomie 發表於 2016-1-21 19:07

好彩一直忍住冇去試Bravo Series。{:1_253:}其實係冇時間
不過可唔可以唔用mmcx,好怕佢轉黎轉去。

Al297 發表於 2016-1-21 19:21

Sam6999 發表於 2016-1-21 18:32 static/image/common/back.gif
個外殼同之前Aurisonics上年9月份先推出嗰幾款差唔多,唔知d音色有冇咩分別呢? ...

希望唔太大分別啦,唔係就心痛死
唔知之前有舖頭減價同呢單野有無關...

Sam6999 發表於 2016-1-21 19:42

Al297 發表於 2016-1-21 19:21 static/image/common/back.gif
希望唔太大分別啦,唔係就心痛死
唔知之前有舖頭減價同呢單野有無關...

Fender 正式收購 Aurisonics!即將推出 5 款全新入耳式耳機
http://unwire.hk/2016/01/21/fender-buys-aurisonics-and-announces-five-new-iem-models/mobile-music/headphones/

睇埋個規格就同上年Harmony嗰批一模一樣喇~
唯一係牌子唔同左...開售價賣平左...

ph0381 發表於 2016-1-22 01:28

留返aurisonics個標誌好似好啲喎......{:1_331:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 正呀喂 , Fender同Aurisonics出New IEM!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。