小瑟 發表於 2009-11-1 11:35

請求大家唔好太多"x1, x2""恭喜"類回覆好嗎?

有時我睇好多討論, 我發覺有時差唔多成版都係呢D x1, x2, x3, x4 同齌"恭喜"既回覆, 真係可能成版都冇內容只係睇呢D回覆, 所以我希望大家可以減小呢類回覆, 如果大家真係好認同樓主所言, 大可以按一下""來表示你對樓主既認同呀.......{:6_157:}

另外如果小瑟見到真係太多呢類回覆, 佔左討論串成版既, 我諗我會一次過刪除哂佢, 而比小瑟刪除左既帖子既會員, 會扣返1分威望同1 分金錢架, 希望大家留意下勒~~~{:6_142:}

MANY THX大家支持同幫助小瑟維持一個全港唯一一個有內涵, 又理性討論既影音討論區呀!!!{:6_162:}

girbaud 發表於 2009-11-1 11:37

支持{:6_144:}

paris 發表於 2009-11-1 11:37

明白哂!{:6_183:}收到!{:6_136:}

Metropolis 發表於 2009-11-1 11:39

支持. 我都覺得哩類回覆會令真係想睇內容既人造成一定程度不便..
不過當個科林一路路大, 未必能夠控制太多了...

mankoo米高 發表於 2009-11-1 11:41

清楚! {:1_245:}

rlwk2009 發表於 2009-11-1 11:42

清楚!明白,{:6_182:}

ricoy288 發表於 2009-11-1 11:43

明白晒,即刻做野.{:6_193:}

呀牛 發表於 2009-11-1 12:14

依家愈黎愈多會員~
如果玩X1,X2
有牌X

quntinchan 發表於 2009-11-1 12:43

請問總版管, 二手交易區評分是否可以?

hkbomberman 發表於 2009-11-1 13:09

Good!支持!{:6_238:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 請求大家唔好太多"x1, x2""恭喜"類回覆好嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。