sccyan 發表於 2016-1-15 17:46

LX59{:6_189:}
(Post76 Android 手機版送出)

wadee 發表於 2016-1-15 18:04

兩部我推薦59
但都要睇個人口味和本身器材佩搭

小瑟 發表於 2016-1-15 18:17

我就咁睇,二部機內選,都會聽下歌既900都唔錯架,不過好似我咁成日炸機睇戲就59, 其實59 C/P都好高架。{:6_193:}

ahtau 發表於 2016-1-15 18:31

學麥令令話齋{:6_176:} ,唔好分幾次買{:6_136:} ,
一次過89啦 {:6_134:} {:6_135:}X 2 {:6_193:} {:6_193:} {:6_193:}

robotan 發表於 2016-1-16 18:24

我由LX55 upgrade去LX59 大躍進{:8_362:}

civicboy 發表於 2016-1-16 19:02

Upgrade 新一代.
一定有分別

論外觀 LX59
論價錢 LX59
論平語 LX59

不過我係D牌 用家

SonSon 發表於 2016-1-17 10:35

ahtau 發表於 2016-1-15 18:31 static/image/common/back.gif
學麥令令話齋 ,唔好分幾次買 ,
一次過89啦    X 2{:6_1 ...

買咗89又如何…新model出又會patpat痕想換機…Amp既嘢點會一次過{:6_176:}

MDLP 發表於 2016-1-17 11:43

其實舊年所觸發換機潮
是因為atmos之後又dtsX天花音效
之後4K又齊埋HDCP2.2/HDR/bt2020/60p
嚟緊下代可再加石破天驚功能應該有限
可以肯定會多個UHD輸入
又或者會有DSD11.2/PCM32-384
及多些網絡播放支援功能
相信9.2.6亦唔會咁快有
A3D會被冷落炒唔起
與其年年換部中價機
不如襯依家旗艦落價
又未out入市玩多兩三年
頁: 1 [2]
查看完整版本: onkyo RZ900 or LX590

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。