ET88 發表於 2016-1-12 20:37

{:6_135:}咁多碟{:6_193:}

wadee 發表於 2016-1-12 20:41

師兄好pro

Samson2011 發表於 2016-1-12 21:11

{:6_212:} {:6_212:} {:6_212:} {:6_193:} {:6_193:} {:6_193:}

ahtau 發表於 2016-1-12 23:01

龍珠 Ching {:6_189:}
嘩 ... {:6_200:}你0係呢度修煉,巧快就煉成 “神”
{:6_193:} {:6_193:} {:6_193:}
{:6_195:} {:6_195:}
{:6_220:}

dragonball911 發表於 2016-1-12 23:50

2015年最大得著就係surround降落到ear level
得到嘅係之前冇嘅好合情合理嘅環繞聲
玩咁多年AV, 一向surround都係升到接近天花高度
話唔好咩?又唔係,但一降到ear level,
你就feel到咁先係啱!真過癮!
至於我嘅玩法係atmos碟就用onyko5530出
其他我就冇全程用5530 嘅Dolby surround mode
5.1 或 7.1 用ADA pre 出 Dolby tureHD 同 DTS hd
但會用5530 Dolby surround 嘅天空聲道旁聲
效果係出奇地討好, 自我感覺良好!

jason1969 發表於 2016-1-13 09:15

dragonball911 發表於 2016-1-12 23:50 static/image/common/back.gif
2015年最大得著就係surround降落到ear level
得到嘅係之前冇嘅好合情合理嘅環繞聲
玩咁多年AV, 一向surroun ...

超級玩具{:6_178:} 正

dragonball911 發表於 2016-1-14 09:41

jason1969 發表於 2016-1-13 09:15 static/image/common/back.gif
超級玩具 正

我玩嘅都係普通野,只不過有幾件size大左啲啫!

jason1969 發表於 2016-1-14 10:08

dragonball911 發表於 2016-1-14 09:41 static/image/common/back.gif
我玩嘅都係普通野,只不過有幾件size大左啲啫!

已經好pro{:6_178:}

dragonball911 發表於 2016-1-14 10:35

jason1969 發表於 2016-1-14 10:08 static/image/common/back.gif
已經好pro

基本野泥啫!

chopinlau 發表於 2016-1-14 12:22

正道無朋友!
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 2015回顧

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。