hongling1028 發表於 2016-1-13 19:38

看到師兄試後感覺不錯,又燃起想買的感覺。等出左之後要認真甘試下部機先得。

cyber_look 發表於 2016-1-13 20:41

hongling1028 發表於 2016-1-13 19:38 static/image/common/back.gif
看到師兄試後感覺不錯,又燃起想買的感覺。等出左之後要認真甘試下部機先得。 ...

星期五先有行貨, 今日放工經過幾間舖, 都話分得唔多貨,

全港應該得百幾部, 星期五晚又夜放工, 都唔知買唔買到, 嗚~~~~~~~

tmutsu 發表於 2016-1-13 21:03

上個月日本旅行時買左.....早又早成個月,又平成千,買行真係買佢兩年保咁解....

不過我仲用緊雞耳機(MDR-XB90EX),心痕想試佢個平衡,有冇D入門級(=平平地)介紹下PLS.... :(

dehalt 發表於 2016-1-13 22:29

tmutsu 發表於 2016-1-13 21:03 static/image/common/back.gif
上個月日本旅行時買左.....早又早成個月,又平成千,買行真係買佢兩年保咁解....

不過我仲用緊雞耳機(MDR-XB ...

行係fb公布左得一年保…

MS-06S 發表於 2016-1-13 23:01

如果我只係用um pro30,又可能會好懶咁用moov,呢部機買唔買得過?

hke3g2006 發表於 2016-1-13 23:33

MS-06S 發表於 2016-1-13 23:01 static/image/common/back.gif
如果我只係用um pro30,又可能會好懶咁用moov,呢部機買唔買得過?

好懶咁用moov<<....同你用手機聽唔會有大分別

MS-06S 發表於 2016-1-13 23:44

多謝ching指點,咁如果我唔用moov用返原生播放器呢,因為我耳機唔算特別好,唔知效果明唔明顯呢?

alleelarry 發表於 2016-1-14 16:16

MS-06S 發表於 2016-1-13 23:44 static/image/common/back.gif
多謝ching指點,咁如果我唔用moov用返原生播放器呢,因為我耳機唔算特別好,唔知效果明唔明顯呢? ...

睇落DP-X1對耳機要求不太大,但都係耳聽為實,有機會親自試一試比較好!{:6_142:}

MS-06S 發表於 2016-1-14 16:47

alleelarry 發表於 2016-1-14 16:16 static/image/common/back.gif
睇落DP-X1對耳機要求不太大,但都係耳聽為實,有機會親自試一試比較好!...

謝謝各位提點! {:1_352:}{:1_352:}

odin1983 發表於 2016-1-14 18:19

MS-06S 發表於 2016-1-14 16:47 static/image/common/back.gif
謝謝各位提點!

我反而擔心你會連耳機一齊入{:1_338:} 如果初玩真係燒得好快
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11
查看完整版本: 千呼萬喚、望穿秋水[Onkyo DP-X1]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。