DVD迷 發表於 2016-1-6 01:07

星戰Boba Fett動工啦(已完成有製作片)

相信大家都知道,我太久冇大家分享我砌模型過程好失望吧,連我自己都感覺,可能果排太忙又多game玩關係,所以有幾年砌過模型了,今日一砌時,發覺眼睛好黑暗,睇得幾辛苦,可能年紀大左,應該係有老花關係,要配眼鏡先睇得舒服吧,不過我暫時都唔想帶眼鏡住,好了,講多都冇用,大家都係急睇模型多過睇我講費話啦,哈哈{:6_136:}

Grave 發表於 2016-1-6 07:32

快啲完成佢啦{:6_143:}

DVD迷 發表於 2016-1-6 09:05

Grave 發表於 2016-1-6 07:32 static/image/common/back.gif
快啲完成佢啦

冇問題,有你支持,今晚應該完成啦,哈哈{:6_139:}

mike384 發表於 2016-1-6 10:13

{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}呢隻都係素組?? D色又幾正咁WOR~

DVD迷 發表於 2016-1-6 10:41

mike384 發表於 2016-1-6 10:13 static/image/common/back.gif
呢隻都係素組?? D色又幾正咁WOR~

係,又簡單,又唔洗上色咁煩,又靚又好玩{:6_143:}

barrychiki 發表於 2016-1-6 11:04

DVD迷 發表於 2016-1-6 10:41 static/image/common/back.gif
係,又簡單,又唔洗上色咁煩,又靚又好玩

有成品睇未?

kc275 發表於 2016-1-6 11:37

好心機 {:6_193:}

DVD迷 發表於 2016-1-6 16:41

barrychiki 發表於 2016-1-6 11:04 static/image/common/back.gif
有成品睇未?

未呀,因為太忙,午餐未食

DVD迷 發表於 2016-1-6 16:44

kc275 發表於 2016-1-6 11:37 static/image/common/back.gif
好心機

多謝師兄你欣賞{:6_143:}

DVD迷 發表於 2016-1-6 23:56

死火,已完成,不記得影砌過程……{:6_125:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 星戰Boba Fett動工啦(已完成有製作片)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。