henryctw 發表於 2016-1-2 18:11

吹得好勁既T8ie㸃解冇晒聲氣?

仲未有貨返?定係又一打手陷阱?

kenny@myself 發表於 2016-1-2 18:28

未有時間煲{:6_168:} {:6_184:}

大食怪 發表於 2016-1-2 19:09

好簡單 ,

1) 代理仲未發功 ?

2) 聲音同價錢不合比例 ( 好聽 , 不過唔值 ) , 所以相對少師兄用 ?

{:1_352:}

windwolf447 發表於 2016-1-2 19:17

我其實好鐘意,但聽講好多人接觸不良壞一邊,我都唔敢買,
內地耳機大家壇d用家災情嚴重

hke3g2006 發表於 2016-1-2 19:26

點冇聲氣法??身邊有朋友買左用緊好耐

wan1984 發表於 2016-1-2 21:50

kenny@myself 發表於 2016-1-2 18:28 static/image/common/back.gif
未有時間煲

要煲幾耐呢,師兄{:6_207:}{:6_207:}{:6_207:}{:6_207:}{:6_207:}{:6_207:}{:6_189:}{:6_189:}
(Post76 Android 手機版送出)

henryctw 發表於 2016-1-2 23:50

hke3g2006 發表於 2016-1-2 19:26
點冇聲氣法??身邊有朋友買左用緊好耐

大貨前吹到好勁好勁但跟住冇開箱文冇人提冇人問唔合情理唔合邏輯前後不一有前冇後咁囉~

henryctw 發表於 2016-1-2 23:52

kenny@myself 發表於 2016-1-2 18:28
未有時間煲

師兄其實煲左幾耐?因小弟物識緊隻非掛耳而又高分析力同通透既IEM~

nec_c616 發表於 2016-1-2 23:56

這隻base方面強嗎?
(Post76 Android 手機版送出)

hke3g2006 發表於 2016-1-3 00:03

henryctw 發表於 2016-1-2 23:50 static/image/common/back.gif
大貨前吹到好勁好勁但跟住冇開箱文冇人提冇人問唔合情理唔合邏輯前後不一有前冇後咁囉~ ...

冇開箱文冇人提冇人問???{:1_257:} you mean Post76?? I read quite a number of reviews outside post76
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 吹得好勁既T8ie㸃解冇晒聲氣?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。