timmy81 發表於 2015-12-21 23:42

4R前用家.幾好架.
只覺得而家出既W系列個樣唔得

Al297 發表於 2015-12-22 00:00

dboychsea 發表於 2015-12-21 16:03 static/image/common/back.gif
我直情有d鄙視W系列 (雖然有w4r..), 最近攞番隻Um1出泥聽, 正到呢!westone 最正都係um1, um2 (未聽過um5p ...

um2真係一對好耳機,可惜已經壞左{:1_247:}

papabaggio 發表於 2015-12-22 00:05

Um pro 30整體比um3x更好,但人聲冇毒性,之前um系列唔平衡,所以會覺得男聲同結他毒,小弟由um1、um2、um3rx、w4、um pro30都有

papabaggio 發表於 2015-12-22 00:08

原本想上ES5, 但奈何依家係es50,調音唔同咗,所以冇上,近期最好係ie800,不過配帶係負分

Al297 發表於 2015-12-22 00:27

papabaggio 發表於 2015-12-22 00:08 static/image/common/back.gif
原本想上ES5, 但奈何依家係es50,調音唔同咗,所以冇上,近期最好係ie800,不過配帶係負分 ...

ie800坐定定用係好正既,一起身行路就...

qq66 發表於 2015-12-22 08:31

我都係用繄4r,試過w40,真係好唔同,個人唔太鐘意,而家我有小小迷失,想升级,但點都試唔啱{:6_187:}
(Post76 Android 手機版送出)

vivibo 發表於 2015-12-22 09:34

Westone玩到悶呀~~{:1_336:}

反而依家出左咁多有質數新牌子,都係時候轉下新野!

papabaggio 發表於 2015-12-22 10:53

qq66 發表於 2015-12-22 08:31 static/image/common/back.gif
我都係用繄4r,試過w40,真係好唔同,個人唔太鐘意,而家我有小小迷失,想升级,但點都試唔啱
(Post76 A ...

師兄可以試吓Dita the truth edition

qq66 發表於 2015-12-22 13:03

papabaggio 發表於 2015-12-22 10:53 static/image/common/back.gif
師兄可以試吓Dita the truth edition

出去睇下有冇得試先

papabaggio 發表於 2015-12-22 21:32

qq66 發表於 2015-12-22 13:03 static/image/common/back.gif
出去睇下有冇得試先

SSP有得試,當時店員比咗我試T8i同佢,兩隻比較我覺得Dita好啲
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 點解好似好少人提Westone

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。