elliscwk 發表於 2015-11-3 22:00

ibasso dx80 firmware bug??

有冇人dx80有以下問題?
1,用shuffle ,播歌時用album或directory播歌,mon display 錯歌
2,用shuffle 如果個album或directory 得一首歌,會半hang 機,唔會play,有tick tick聲
3,個high low gain,熄機再開永遠用high gain

(Post76 Android 手機版送出)

kyo0434 發表於 2015-11-4 00:10

試機又好正常,不過底燥係令我冇買其中一個原因

choco919 發表於 2015-11-7 10:00

我琴日買果部都係咁呀;我想問樓主有無拎去換呀?係咪機嘅問題?

viewtyhd 發表於 2015-11-7 10:29

Ibasso 已經find out左個問題,佢地話呢一兩日會update frimware來解決

elliscwk 發表於 2015-11-7 10:53

slot 1有問題,換過一部

不過係關個firmware問題

elliscwk 發表於 2015-11-7 10:55

有update就最好了
而家入歌scan database 又
係入唔哂,
bug 到呢。。。
不過夾t8ie,冇得頂

choco919 發表於 2015-11-7 20:18

咁即係有tick tick聲係有問題?我開機同關機都有tick tick聲,而且每次開機佢都話要scan slot 1,係咪都係師兄部機一樣有問題?

elliscwk 發表於 2015-11-7 22:41

我係slot 1入咭後彈唔番出黎
另外换完都有tick tick 聲,同都係每次開機都係問scan 咭,似係fw問題

getter5 發表於 2015-11-10 18:11

where is the new firmware?

elliscwk 發表於 2015-11-10 21:52

我都想知
頁: [1] 2
查看完整版本: ibasso dx80 firmware bug??

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。