B.C. 發表於 2015-10-21 05:45

我覺得佢個樣似D三防手機......

包剪揼 發表於 2015-10-21 21:05

睇下有會有幾多個版本

大食怪 發表於 2015-10-21 21:52

包剪揼 發表於 2015-10-21 21:05 static/image/common/back.gif
睇下有會有幾多個版本

哈哈!師兄 , 比你提醒咗佢嘅風格 !

你估會唔會: 第一部 , 正常發行 。跟住就出 5 顏 6 色 , 款款都係限量吖啦{:1_352:}

睇相片 , 佢應該會係 用 usb 輸出 。

jackowai 發表於 2015-10-27 22:15

好似007打火機{:1_343:}

cyber_look 發表於 2015-12-10 14:55

FB專頁話showroom有得試喇喎!搵日上去試聲先

WallerHomie 發表於 2015-12-10 17:01

大食怪 發表於 2015-10-20 16:41 static/image/common/back.gif
預訂都要接近 6 千蚊,到咗香港大家估下洗唔洗要 7 千吖啦 ! ?

其實 Venturecraft 係造乜嘢產品起家 ?好 ...

好似係造包裝紙起家{:1_333:}

dehalt 發表於 2015-12-17 19:12

試過代理那部
個人感覺,完勝先鋒…

Btw, 後日應該見街了

大食怪 發表於 2015-12-17 19:29

dehalt 發表於 2015-12-17 19:12 static/image/common/back.gif
試過代理那部
個人感覺,完勝先鋒…

師兄 ,請問佢個 UI 好唔好用,順唔順暢呀 ?

因為 先鋒 同 安橋 個 UI 都有師兄反映 仲有好大改善空間 !

dlmc 發表於 2015-12-17 20:26

UI不抱厚望,不過升頻加換op amp可玩性高,好大機會入部玩下
未揾到資料op amp用的是兩粒雙定單{:6_204:}
(Post76 Android 手機版送出)

大食怪 發表於 2015-12-17 20:43

dehalt 發表於 2015-12-17 19:12 static/image/common/back.gif
試過代理那部
個人感覺,完勝先鋒…

師兄 ,忘記問 ,因有升頻關係 ,你試機時部機嘅溫度如何 ? 耗電快唔快呀 ?

唔該晒 {:1_245:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: VentureCraft 推 出 DAP 「VALOQ」

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。