teddyleung 發表於 2015-10-1 21:03

有人試過這個半模嗎?

有沒有功用?見佢平平地可以玩下。{:1_352:}

http://www.lear-eshop.com/products/5560d26d039055795b00001e?&locale=zh-hant

slche2001 發表於 2015-10-1 21:09

含完? 算吧啦, 服務差, 工作人員態度差, 唔會再上去唔會再幫趁!

t1174 發表於 2015-10-1 22:18

做cm 耳模的匯聽都有這種半模做,記得也是數百元,但可以直接做不用走兩轉,直得問下。

大食怪 發表於 2015-10-1 22:22

slche2001 發表於 2015-10-1 21:09 static/image/common/back.gif
含完? 算吧啦, 服務差, 工作人員態度差, 唔會再上去唔會再幫趁!

真係好得意 ! 哩間嘢唔少師兄都有投訴 , 同無幫襯 。 仲要長期都係咁 !

我相信佢老板都知 ,但係佢又唔會去改善下 , 但又唔會執 !

t1174 發表於 2015-10-1 23:45

唔會執我就唔太敢說,不過這公司有商品賣到外地,在head fi 也有商家身份,大約是也有一定外地生意吧。

反而,我比較擔心會執是教父店,自家產品比較低端之如又不是獨市,比較特別的 只有 fitear 代工那一只,但我想成本不低,香港以外好像只有大陸市場,總店聽說人流也比較少,我也十分長時間沒去,定價比較貴同自助式 demo, 客人不少試好了就到其他地方格價同買,除了耳棉是比較好生意,其他唔太見到出路。

breit818 發表於 2015-10-2 00:11

做過了,聲濛。。。用耳綿的師兄可能較接受。
可能材質問題導致反射不同步相對擴大。

teddyleung 發表於 2015-10-2 00:41

如果我用 Sony A3 / EX800 ST 值得玩下嗎?

teddyleung 發表於 2015-10-2 00:43

t1174 發表於 2015-10-1 22:18 static/image/common/back.gif
做cm 耳模的匯聽都有這種半模做,記得也是數百元,但可以直接做不用走兩轉,直得問下。 ...

這個對於香港人來說好緊要。

我查下資料先。謝謝 ching 無 c 分享。{:8_387:}
頁: [1]
查看完整版本: 有人試過這個半模嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。