tkl 發表於 2015-9-30 23:10

jbl studio 230

小弟俾呢到d 師兄毒得多, 最近入左jbl 530同520 做前中置
本來想入埋530做後置, 但見到對jbl 230係外國d comment幾好, 又幾抵
想話入黎做後置, 唔知有無師兄玩過呢對呢? 有咩comment呢? 邊到有得試呢?
thank you

MDLP 發表於 2015-10-1 10:58

230都OK
不過你一套計用埋530
都係比多仟零蚊
無理由唔買埋530

tkl 發表於 2015-10-1 12:39

MDLP 發表於 2015-10-1 10:58 static/image/common/back.gif
230都OK
不過你一套計用埋530
都係比多仟零蚊

咁如果係買220呢? 都平530成2千幾

~嘉輝~ 發表於 2015-10-1 12:45

tkl 發表於 2015-10-1 12:39 static/image/common/back.gif

220 就不如ES 10 算啦~~又平又細~~用緊佢夾530~~無縫連貫
Upgrade 前面時將ES10轉天花~~~530 轉後面~~

MDLP 發表於 2015-10-1 12:57

tkl 發表於 2015-10-1 12:39 static/image/common/back.gif

如果放得落的話
唔好爭嗰兩仟
應響到前面比咗嗰七仟
真號角一定比假號角好
假號角又比低型號無號角好

tkl 發表於 2015-10-1 13:25

我仲有對micropod諗住日後上天花, 平平地玩住先
師兄意思係220同230係假號角?

MDLP 發表於 2015-10-1 14:10

tkl 發表於 2015-10-1 13:25
我仲有對micropod諗住日後上天花, 平平地玩住先
師兄意思係220同230係假號角?

買咗及已經在手不仿一試
或者賣咗對minipod换喇叭亦可
在530面前220/230隻號角就一定係假

tkl 發表於 2015-10-1 23:00

MDLP 發表於 2015-10-1 14:10 static/image/common/back.gif
買咗及已經在手不仿一試
或者賣咗對minipod换喇叭亦可
在530面前220/230隻號角就一定係假 ...

呢到真係毒到呢
睇黎都係諗諗整多對530啦

~嘉輝~ 發表於 2015-10-1 23:08

tkl 發表於 2015-10-1 23:00 static/image/common/back.gif
呢到真係毒到呢
睇黎都係諗諗整多對530啦

諗前面座地~~530轉後面啦

tkl 發表於 2015-10-1 23:12

~嘉輝~ 發表於 2015-10-1 23:08 static/image/common/back.gif
諗前面座地~~530轉後面啦

小弟係窮人黎ga ja {:1_247:}
而且屋企係蜗居黎
頁: [1]
查看完整版本: jbl studio 230

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。