Carlyx 發表於 2015-9-24 08:09

各位師兄對Hifiman 有乜評價

HIFIMAN 802 901 聲音都好Hifi 好闊既,奈何太唔方便了!冇內置memory and need specific charger

CosmicHolyGhost 發表於 2015-9-24 09:45

一年玩完

goodabc2010 發表於 2015-9-24 10:08

咁佢有得用sd卡既我覺得冇內置都唔大問題既
128gb sd卡愈黎愈平....再唔夠既好似我之前咁買張256gb卡.....

好似901咁,聲好之餘又好玩,有得玩amp卡
但聽耐左有機會過熱死機
死機之後重開要reset過曬所有野...
ui就一般啦
如果佢地d機用到.m3u喱類playlist就好.....
.cue我唔識用啦,唔知可唔可以唔同file咁隨機播....
大陸習慣既野我識條鐵咩....
係我先咁傻豬將d歌手,專輯分開曬file黎擺{:1_253:}

至於個佢地老細同佢地d銷售手法.........嘿嘿嘿.....{:1_253:}

Carlyx 發表於 2015-9-24 13:37

goodabc2010 發表於 2015-9-24 10:08 static/image/common/back.gif
咁佢有得用sd卡既我覺得冇內置都唔大問題既
128gb sd卡愈黎愈平....再唔夠既好似我之前咁買張256gb卡.....
...

Thanks for your advise

countryboyhk 發表於 2015-9-24 14:05

用過 601 SLIM, 舊電用唔夠一年, 電量差滿都係得番一半, 最鬼異係所有 "許" 字頭歌手都播唔到 {:1_262:}

lp24nelnel 發表於 2015-9-24 18:21

{:6_181:}我有901,聲一流.介面笨
最大問題可能係吾夠ram,有時首歌大些少會姪
頁: [1]
查看完整版本: 各位師兄對Hifiman 有乜評價

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。