liujiajian 發表於 2015-9-19 15:34

問個白痴問題,安記嘅鴨毛喇叭仔可唔可以配其他amp嘎?

打算買個yamaha嘅a3050上5.1.4。可唔可以買兩對安記skh-410做天空聲道?仲有我check過onkyo嘅spec,好似話係for front speaker,後面果兩個天空聲道係唔係都可以用嘅?多謝曬各位ching先

fm31331 發表於 2015-9-19 15:41

可以用!

liujiajian 發表於 2015-9-19 15:46

fm31331 發表於 2015-9-19 15:41 static/image/common/back.gif
可以用!

多謝ching. 咁我就放心啦

gikifk 發表於 2015-9-19 18:15

當然得,不過價錢甘輪貴,好多好過佢

tonyl626 發表於 2015-9-19 18:52

我攞過上手睇過,重渣過啲微型音響喇叭,真係買唔落手{:1_331:}

liujiajian 發表於 2015-9-19 19:13

甘大鍋!!{:1_331:} 死啦,比嗮訂添.因為小弟屋企唔想搞個天花,唯有用atmos enable speaker.市面上真系唔多選擇咯.Kef果只r50貴410好幾倍,仲買唔落手啦.

liujiajian 發表於 2015-9-19 19:14

gikifk 發表於 2015-9-19 18:15 static/image/common/back.gif
當然得,不過價錢甘輪貴,好多好過佢

ching有咩其他好介紹啊

YYSKY 發表於 2015-9-19 20:18

小心落了槓頭,不配安記Amp就⋯⋯。

tonyl626 發表於 2015-9-19 20:19

安橋呢對喇叭賣千幾銀,簡直係搵笨之作{:1_327:}

gikifk 發表於 2015-9-19 21:05

爛鬼壓縮板大陸造,兩三百一對的貨色{:6_199:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 問個白痴問題,安記嘅鴨毛喇叭仔可唔可以配其他amp嘎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。