michael123 發表於 2015-9-15 09:21

小瑟 發表於 2015-9-15 07:25 static/image/common/back.gif
我都好開心,終於上4K, 雖然好多師兄都話格式未定,又好多未知原素,不過試過睇 BR又得,用 PC睇4K又正, ...

部機可以睇到HEVC 10BIT 4K,PC都唔洗用住{:6_143:}

同推介大家一條4K YOUTUBE CHANNEL,啲片真係拍得好靚{:6_139:}

lms82 發表於 2015-9-15 09:35

小瑟 發表於 2015-9-15 07:25 static/image/common/back.gif
我都好開心,終於上4K, 雖然好多師兄都話格式未定,又好多未知原素,不過試過睇 BR又得,用 PC睇4K又正, ...

我太座说痕真係要打下{:6_235:} 先可以止到痕 {:6_197:}

再加上我国马纸贬值{:6_198:} 要等一等才可以考虑考虑{:6_194:}

qq66 發表於 2015-9-15 10:42

小瑟 發表於 2015-9-15 07:21 static/image/common/back.gif
如果換65", 我要再鑽牆改位,講真我真係唔敢攪呢反,自問鑽孔技術好炸。
(Po ...

大王你隻NB架鑽歪小小冇問題,可以較返正架,我都係用緊呢個架{:6_128:}

s97562 發表於 2015-9-16 09:46

小瑟 發表於 2015-9-15 07:26 static/image/common/back.gif
我記得開機時好似 Upate過一次,你依家咩 Firmware no.呀???
(Post76 Android 手機版送出) ...

微臣返到香港會啟奏皇上{:6_162:}

edlsang 發表於 2015-9-16 12:34

大王終於換電視..........{:6_237:}

pac 發表於 2015-9-16 12:41

全家人更幸福{:6_134:}

小瑟 發表於 2015-9-16 20:40

岩岩入去睇,冇 update, 應該最新呀。{:6_238:}
(Post76 Android 手機版送出)

小瑟 發表於 2015-9-20 21:08

michael123 發表於 2015-9-15 09:21 static/image/common/back.gif
部機可以睇到HEVC 10BIT 4K,PC都唔洗用住

同推介大家一條4K YOUTUBE CHANNEL ...

haruyuki onoue <--- 呢個我睇過, 不過我覺得D畫面太靜, 唔係咁有動感呢~~

civicsnoopy 發表於 2015-9-23 15:43

ching 有無畫面設定可以參考下!!
for 睇電視~~~{:8_390:}

ahtau 發表於 2015-9-24 22:53

大王 {:6_189:}
可唔可以 {:6_188:}俾張 {:6_190:} 四四正正0既 全家幅0黎參考0下
{:6_210:}   {:6_195:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 2015大更新 - 第一炮…Sony 49X8300C 4KTV (#70畫面SETTING分享)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。