better2014hk 發表於 2015-9-7 22:21

我響倉抬番只20寸番泥,樓下拍門講粗口呀

cthong 發表於 2015-9-8 17:06

我也是70尺內 舊年由威記cht8轉了spl 1000u
到現在都好滿意 最重要比心機去set機
現在完全隱型

cks148 發表於 2015-9-8 17:32

cthong 發表於 2015-9-8 17:06 static/image/common/back.gif
我也是70尺內 舊年由威記cht8轉了spl 1000u
到現在都好滿意 最重要比心機去set機
現在完全隱型 ...

Thx{:6_134:}

mingevo1030 發表於 2015-9-9 22:45

1000U 有冇調教心得?
(Post76 Android 手機版送出)

ilyubb51 發表於 2015-9-10 13:38

我都係70尺內房仔玩 現用hrs10 包圍好 細房玩有壓迫感 但好糊應該係我唔識set
如果想要包圍+小許打心口 spl800定rel t7好{:6_147:}只可以揀同hrs10差唔多size 再大擺唔落{:6_129:}
(Post76 Android 手機版送出)

cks148 發表於 2015-9-10 14:16

ilyubb51 發表於 2015-9-10 13:38 static/image/common/back.gif
我都係70尺內房仔玩 現用hrs10 包圍好 細房玩有壓迫感 但好糊應該係我唔識set
如果想要包圍+小許打心口 spl ...

我有隻賣緊 size 差唔多 睇下岩唔岩 ching

alanadc23 發表於 2015-9-10 14:17

gikifk 發表於 2015-9-10 20:06

ilyubb51 發表於 2015-9-10 13:38 static/image/common/back.gif
如果想要包圍+小許打心口 spl ...

T 7唔錯,我用緊........................好過以前隻威力仔SPL 1000

ilyubb51 發表於 2015-9-10 20:49

t7邊道有得試{:6_139:}同埋T7同SPL1000 2者感覺如何 我只試過SPL1000

MDLP 發表於 2015-9-10 21:07

better2014hk 發表於 2015-9-7 22:21 static/image/common/back.gif
我響倉抬番只20寸番泥,樓下拍門講粗口呀

呢部匹半窗口機
見就見得多
不過聽就未聽過

p.s. 不過應該無20寸

http://post76.hk/data/attachment/forum/201509/07/221922rz9810h3370gg16h.jpg
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Sub 升級

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。