swayne 發表於 2015-9-8 09:29

戲院換片都冇咁快

fat6 發表於 2015-9-8 21:29

師兄!可否講吓7200聽二聲道!質量去度邊

chanherry 發表於 2015-9-9 15:04

fat6 發表於 2015-9-8 21:29 static/image/common/back.gif
師兄!可否講吓7200聽二聲道!質量去度邊

我盡量……不過已施工從新拉過啲layout....
之前狗狗過身我完全冇心機搞,而家牠已搬入我心長住{:6_128:}
而且已經齊腳硬件full 10.1auro,今次連屋都搬埋不用再環境先決,
一於聲音先決玩好啲!仲有原來對面屋家猶太人都有啲料到打心口打到過黎………
整好啲要還拖 {:6_132:}
師兄想問合併2ch stereo效果?應承你會特意測試一下吧!因為將會拉出xpa5和自機出A+B sp
俾啲時間我{:6_135:}

lamhokin 發表於 2015-9-9 16:43

chanherry 發表於 2015-9-9 15:04 static/image/common/back.gif
我盡量……不過已施工從新拉過啲layout....
之前狗狗過身我完全冇心機搞,而家牠已搬入我心長住 ...

叫佢set翻好個相位啦{:9_425:}
恭喜曬,入得一部好機

jeff113 發表於 2015-9-9 17:37

恭喜{:6_196:}

fat6 發表於 2015-9-9 17:43

jeff113 發表於 2015-9-9 17:37 static/image/common/back.gif
恭喜

Thx,十分期待師兄二聲道報告。

manlad760 發表於 2015-9-9 20:41

我瞓醒後。。。發現自己係門口就有!!

longfan 發表於 2015-9-11 15:50

希望你部机正常操作!我部5200買左幾日就壞左!整左成個月話未得!日本制做喎!原全無售後服務

alanadc23 發表於 2015-9-11 16:41

chanherry 發表於 2015-9-11 16:54

longfan 發表於 2015-9-11 15:50 static/image/common/back.gif
希望你部机正常操作!我部5200買左幾日就壞左!整左成個月話未得!日本制做喎!原全無售後服務 ...

有啲咁既事??您拎去邊度整呀?買果度?直接d&m要佢換過部丫嘛……冇可能新買幾日壞到用唔到要番廠成個月?俾我招牌都拆左佢…但已經成個月師兄都默默承受既?

工程進展順利…都已變身x7200wa-auro3d
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: RZ900之後………

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。