血趙雲 發表於 2015-9-2 21:44

有無人覺得需要人攪家訪?

小弟想去唔同既人屋企聽多d唔同器材既配合特性, 係唔同環境出黎咩效果,好過出去影音店聽, 究竟有無人攪影音家訪呢d 服務?{:1_335:}

wadee 發表於 2015-9-2 22:06

家訪不是服務
是班機佬互相交流

pac 發表於 2015-9-2 23:11

多些去家訪是好事

matt88p 發表於 2015-9-3 02:17

我都好鐘意家訪,之前都試過幾次,有時要聽多D先知自己套野有咩不足!同埋可學習多D,知多D不同器材的特性!!

pac 發表於 2015-9-3 09:31

另師兄們也可私下約其他師兄家訪。
我想很多師兄都樂意被訪的

MDLP 發表於 2015-9-3 11:00

記憶中樓主好似PM過我約家訪
因為之前未同樓主交流過
而頭像生面口又少少嚇人 {:1_255:}
加上見到樓主個網名
見名如見血 http://icons.iconarchive.com/icons/sailorsaturn78/halloween/32/blood-splat-icon.png
當時以為惡搞所以沒有理會
見諒!!!{:1_347:}

血趙雲 發表於 2015-9-3 11:42

MDLP 發表於 2015-9-3 11:00 static/image/common/back.gif
記憶中樓主好似PM過我約家訪
因為之前未同樓主交流過
而頭像生面口又少少嚇人

就係無啦啦PM人, 會俾人覺得唔認真, 但平時又無乜時間玩FORUM.......{:8_384:}

wadee 發表於 2015-9-3 16:00

血趙雲 發表於 2015-9-3 11:42 static/image/common/back.gif
就係無啦啦PM人, 會俾人覺得唔認真, 但平時又無乜時間玩FORUM.......

師兄
你係街會唔會叫個陌生人返屋企?
需則話大家上網上未見過面
但係討論區互吹都會feel到對方心態和玩機熱誠
搞機要花時間學習就一定少不了

MDLP 發表於 2015-9-3 16:39

wadee 發表於 2015-9-3 16:00
師兄
你係街會唔會叫個陌生人返屋企?
需則話大家上網上未見過面

Weedee都係换返個靚仔頭像先夠蛋蕉呼佢
不過陌生人好似唔葯K或者心穎BB
就唔止唔介意仲多多益善

bigair 發表於 2015-9-3 18:01

月中有d時間,可以搞下{:6_138:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 有無人覺得需要人攪家訪?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。