kc80000 發表於 2015-9-8 09:50

我唔清楚係咩系列喎,個 Look 係咁嘅… ( 網上圖片 ) {:6_177:}

EVILMAX 發表於 2015-9-8 13:32

kc80000 發表於 2015-9-8 09:46 static/image/common/back.gif
您果隻肥布歐之前搵唔到 ( 啱價 ),所以入咗依隻
我都係近依半年先開始買依啲景品,當小擺設裝飾一吓,都...

哈,師兄早半年入坑應該搵到唔少好嘢,我才一星期不到,較早期的已炒高好多,就算較近期的某些款都貴咗50-60%
隻肥布歐都係高價入,接近300,但現貨計也不算太高(雖然實際上都貴咗兩倍),拍賣見200頭都有,但冇拍到,貴少少買現貨算{:6_156:}
現在有啲想買埋隻魂EX超3悟空,擺埋在MSP系列應該幾正。
另外DXF破壞神同維斯都唔見有得買,只見網拍炒價,雖然覺得造型唔靚,但作為鳥山明筆下歷代最強角色,如果啱價都會買埋當收藏。

EVILMAX 發表於 2015-9-8 13:34

kc80000 發表於 2015-9-8 09:50 static/image/common/back.gif
我唔清楚係咩系列喎,個 Look 係咁嘅… ( 網上圖片 )

呢隻「戰損版」造型唔錯,面相都好正,但上網睇過,搵唔到相關資料……

kc80000 發表於 2015-9-8 15:17

EVILMAX 發表於 2015-9-8 13:32 static/image/common/back.gif
哈,師兄早半年入坑應該搵到唔少好嘢,我才一星期不到,較早期的已炒高好多,就算較近期的某些款都貴咗50 ...

如果隻肥布歐要三舊水,我會等依隻喇 {:6_210:}

EVILMAX 發表於 2015-9-8 16:35

kc80000 發表於 2015-9-8 15:17 static/image/common/back.gif
如果隻肥布歐要三舊水,我會等依隻喇

DOD肥布歐,正,另外隻DOD比達睇展示圖都唔差,比之前悟空嗰啲好好多。

kc80000 發表於 2015-9-9 11:49

依款太卡通,質感太膠喇 ( 睇相有啲似漫畫星光大道… )
不過各有各喜歡,最緊要您鐘意,係咪{:6_208:} {:6_208:} {:6_208:}

kc80000 發表於 2015-9-20 11:46

kc80000 發表於 2015-9-8 01:02 static/image/common/back.gif
果款唔多啱心水,唔會入喇,依家等繄隻「戰損版」比達

到貨之前,佢都係「 我的最愛 」…   暫時{ ...

頭尾搞咗成個月,終於到手咧
( 我自已 ) 形容,一個字,強 !{:6_212:}

kc80000 發表於 2015-9-20 19:57

全家福?{:6_136:}

EVILMAX 發表於 2015-9-21 00:26

kc80000 發表於 2015-9-20 11:46 static/image/common/back.gif
頭尾搞咗成個月,終於到手咧
( 我自已 ) 形容,一個字,強 !    ...

恭喜師兄終於等到心頭好,呢個比達真係好正,是否預$700預訂入手?

kc80000 發表於 2015-9-21 10:25

我唔係喺香港訂㗎,價錢當然平得多啦 {:6_210:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 新手初入 Banpresto Master Stars Piece 龍珠

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。