carreyjim 發表於 2015-9-2 13:03

redhat 發表於 2015-9-2 13:00 static/image/common/back.gif
其實我睇唔到導火線响邊度點著了,照單方面口供係老闆兩公婆對“毛“有敏感。 ...

其實真係有( 導火線)問題!
因為導火線隻碟換碟問題!
(Post76 Android 手機版送出)

lamhokin 發表於 2015-9-2 13:49

欣姐你篇文我睇左好耐先睇得明{:9_412:}

carreyjim 發表於 2015-9-2 14:44

lamhokin 發表於 2015-9-2 13:49 static/image/common/back.gif
欣姐你篇文我睇左好耐先睇得明

唔好意思{:8_387:}(我第一次打咁多字)

carreyjim 發表於 2015-9-2 14:52

唔好意思睇到大家頭痛,其實我想講我同佢識咗15年為左想次換碟事件就嬲我洗唔洗講野咁串係到玩我?

carreyjim 發表於 2015-9-2 14:56

重有唔識就唔好{扮野}自己唔識玩 Atmos天花裝幾多隻都講唔出話裝一隻。

喱個就係裝一隻!

kc275 發表於 2015-9-2 15:30

{:6_168:} 真係比佢笑{:8_382:} 死
事實上香港大把呢D人........
不過都好在佢無同你講"你識條鐵咩"{:8_368:}

carreyjim 發表於 2015-9-2 16:02

kc275 發表於 2015-9-2 15:30 static/image/common/back.gif
真係比佢笑 死
事實上香港大把呢D人........
不過都好在佢無同你講"你識條鐵咩"{:8_368 ...

我想講

carreyjim 發表於 2015-9-2 16:03

最終想講我同老闆識咗15年,我有好多碟都係佢度買。
上次換盜火線港版,係我話比大家知隻碟無咗DOLBY TRUEHD之後話比大家出咗有 DOLBY TRUEHD版本,我要求代理換,代理話可以相熟碟舖換,我就去咗佢度換。
點就知就係佢哋兩公婆係我哋話比全港知唔係你( 我唔要領功),但事實係我先網上有人可以做証。

最後昨日重說話得知點解佢會咁講野原來始終對上次換碟重耿耿於懷,今日先知識得耐朋友都會咁對你!

yuppi 發表於 2015-9-2 16:23

carreyjim 發表於 2015-9-2 16:03 static/image/common/back.gif
最終想講我同老闆識咗15年,我有好多碟都係佢度買。
上次換盜火線港版,係我話比大家知隻碟無咗DOLBY TRUEH ...

建議你打完字先睇一次⋯

你係咪想講因為果兩公婆知道上次單野係你爆料,所以嬲咗你?

ricoy288 發表於 2015-9-2 16:36

雖然睇左好耐先了解到, 但都多謝ching 既sharing...
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 影音老闆好鬼串

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。