51PiFw_63lE

轉載: 【鬥死敵美國】俄羅斯加入戰團 拍超級英雄片護國
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20160827/55559924

近年荷李活超級英雄片大行其道,Marvel有齊集大眾超級英雄嘅《復仇者聯盟》(Avengers),DC陣營亦有《正義聯盟》(Justice League)將旗下超英大晒冷,一向喺美國死對頭嘅俄羅斯,原來都拍咗部超英片《守護者:蘇聯超級英雄》(The Guardians),並安排咗喺明年上映,湊吓呢股超英熱。

故事發生喺冷戰期間,一個叫Patriot嘅秘密組織聚集咗一群蘇聯超級英雄,呢四位超英被改變咗DNA,有住超乎常人嘅威力,佢哋平日會隱藏身份,去到非常時期就會出動保護國家。

四位超英包括可以能操縱地球原始物質能力嘅Ler,能將自體轉變為大熊形態嘅Arsus、擅長武術同運用各種刀刃武器嘅Khan,以及唯一女成員、能化作水喺地面高速移動嘅Xenia。電影近日又公開新預告片,幾位主角嘅造型都有啲荷李活超英嘅影子,但特技當然同荷李活大片冇得比。

WKQERwM8YmU

day2013 發表於 2016-11-30 20:39

台灣上映日期: 2017年02月24日
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: Защитники《守護者聯盟》(Guardians)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。