mdo 發表於 2015-8-22 15:11

plnl88 發表於 2015-8-21 18:29 static/image/common/back.gif
義成,算把啦。
你啲玩具貴得去邊丫。

師兄,千奇唔好咁講,佢開個post最重要就係同人講佢買得起貴嘢,然後每次都千編一律話聲畫n倍提,佢之前仲有個post題目就係貴嘢,雖然我唔明點解三舊幾水一呎嘅線都算貴嘢要唱通街,查實我地應該多體諒佢,一來做人要靠咁樣攞認同都幾可憐,二來激走佢我地會少好多娛樂(不過機會細啲,實在太厚面皮)

plnl88 發表於 2015-8-22 15:32

mdo 發表於 2015-8-22 15:11 static/image/common/back.gif
師兄,千奇唔好咁講,佢開個post最重要就係同人講佢買得起貴嘢,然後每次都千編一律話聲畫n倍提,佢之前 ...

師兄見解獨到。
我等淨諗著嬉笑一下
無考慮咁多。{:6_193:}

Szelong 發表於 2015-8-22 15:56

plnl88 發表於 2015-8-22 15:32 static/image/common/back.gif
師兄見解獨到。
我等淨諗著嬉笑一下
無考慮咁多。

放心,唔會玩死,唔出post 又點會有人知佢有錢買貴野,係我依d 無哂錢先無得出post{:6_176:}

gikifk 發表於 2015-8-22 16:10

plnl88 發表於 2015-8-22 01:57 static/image/common/back.gif
車,義弟讃義兄。

你幾時變左女人{:6_124:}

衰仔樂園 發表於 2015-8-22 16:39

nannan 發表於 2015-8-22 01:53 static/image/common/back.gif
好中肯,有見識,全無羊群社團心理
(Post76 Android 手機版送出)

點呀!吹夠就擺張成品相片上嚟鑑想
報告就千篇一律- 用後好靚聲{:6_160:}

pinkspider 發表於 2015-8-22 16:45

mdo 發表於 2015-8-22 15:11 static/image/common/back.gif
師兄,千奇唔好咁講,佢開個post最重要就係同人講佢買得起貴嘢,然後每次都千編一律話聲畫n倍提,佢之前 ...

佢已經走過一次, 好彩轉個名又返嚟咋 {:6_158:}

衰仔樂園 發表於 2015-8-22 16:47

睇佢智慧、頭腦比避護工場人士高少少
有錢都捐晒俾上面偉大中國女同胞{:1_339:}

plnl88 發表於 2015-8-22 17:06

Szelong 發表於 2015-8-22 15:56 static/image/common/back.gif
放心,唔會玩死,唔出post 又點會有人知佢有錢買貴野,係我依d 無哂錢先無得出post...

{:6_176:} {:6_176:} {:6_176:}

plnl88 發表於 2015-8-22 17:07

gikifk 發表於 2015-8-22 16:10 static/image/common/back.gif
你幾時變左女人

{:6_141:} {:6_141:} {:6_141:}

nannan 發表於 2015-8-22 21:32

哎,大家都好想睇報告 : 就係用後好靚聲,音埸就闊咗,聽sacd有N萬元級,好處講之不盡。。。
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 隨便買條鍍銀線玩吓

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。