williamkfc 發表於 2015-8-4 15:33

Kings art ironman Mk42

純粹開箱分享下相片{:6_143:}

joelcan 發表於 2015-8-4 17:09

係咪合金?

DVD迷 發表於 2015-8-4 19:04

師兄你呢隻係第一版?
還是第二改良版?

因為第一版會斷手,我都想追返隻nk42{:6_146:}

williamkfc 發表於 2015-8-4 20:16

Joelcan hing, 是合金,的確玩上手好有質感。

迷 hing, 第二版,昨日才拿昨。

DVD迷 發表於 2015-8-4 22:01

williamkfc 發表於 2015-8-4 20:16 static/image/common/back.gif
Joelcan hing, 是合金,的確玩上手好有質感。

迷 hing, 第二版,昨日才拿昨。

恭喜晒,那就可以放心玩了{:6_155:}

DVD迷 發表於 2015-8-5 08:38

原來小弟搞錯,師兄隻唔係H.T.出品的,原來係1/9來的,請問有冇多件人頭跟呢?

williamkfc 發表於 2015-8-5 20:18

迷兄算係叫做掌門人,吾係睇錯下話.......

人頭!........我只係有HT mk7 嗰款咋!

DVD迷 發表於 2015-8-5 21:06

williamkfc 發表於 2015-8-5 20:18 static/image/common/back.gif
迷兄算係叫做掌門人,吾係睇錯下話.......

人頭!........我只係有HT mk7 嗰款咋!

師兄你有所不知了,因為我連續呢三日做足12個鐘,訓得果三粒鐘又要早起返工,累到阿媽都唔得,所以才睇錯,你如果有留意我問有冇斷手,其實H.T.第一版出貨時,全部斷手,係第二版先改良過,就不會斷手了,明天又要5點起身返工,真累到我想死左算了{:6_129:}

williamkfc 發表於 2015-8-5 21:26

迷兄要頂著呀。正所謂「天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨.....」 

DVD迷 發表於 2015-8-5 22:47

williamkfc 發表於 2015-8-5 21:26 static/image/common/back.gif
迷兄要頂著呀。正所謂「天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨.....」  ...

師兄有心{:6_155:}
但唔緊要,為玩具,為藍光碟,為game,我頂得住的,因為我都唔係第一次做足12個鐘,我已做左18年了,都習慣左了{:6_138:}
頁: [1] 2
查看完整版本: Kings art ironman Mk42

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。