ZACK 發表於 2015-7-29 20:41

人魚我又魚入番兩條彩紅魚

之前懶得外國訂,點之本地有得賣立刻去馬!
小弟器材:1條魚由oppo105 >onkyo875(超舊)
                  1條魚由oppo105>P記plasma55vt50H
分享吓用後感:男人就係鐘意插新嘢,先講畫真係有4K感覺無吹水連老虎都問靚左咁多
好立體又清晰色水好靚,跟主老虎仲要吋咀話你之前啲線又話好勁(勁乜鬼最貴都係2-
3k)老虎咁你以後用呢條咪得咪鬼買貴線,總結一句咁嘅價錢有咁嘅畫面仲想點,聲音
要放假先試,原來好嘢未必貴。(多謝之前各位C兄分享先敢去馬)

ktsang01 發表於 2015-7-29 22:24

師兄,街鋪買,定係找大口師兄,如果街鋪係邊頭,我都有興趣!

RayTsang3812 發表於 2015-7-29 22:37

師兄 可否告知點入貨呀 {:6_193:}

TYLEEDON 發表於 2015-7-29 22:40

有咩開心得過比老虎串自己D器材正{:6_237:}

nakymot 發表於 2015-7-29 22:59

老闆都睇得出效果好左, 就真係升呢左好多.

ZACK 發表於 2015-7-29 23:18

我唔確定賣家是否大口C兄,不過上網+FB聯絡當面交收,如有需要
可上網或FB找找!

wah72003 發表於 2015-7-30 01:48

ZACK 發表於 2015-7-29 23:18 static/image/common/back.gif
我唔確定賣家是否大口C兄,不過上網+FB聯絡當面交收,如有需要
可上網或FB找找! ...

彩虹魚是否要插電?

gikifk 發表於 2015-7-30 07:55

唔通有兄大手入貨在香港賣{:6_141:}

ZACK 發表於 2015-7-30 07:57

要插USB拿電,正常1邊拿電有啲C兄Pro啲兩邊都拿!

Samson2011 發表於 2015-7-30 08:56

thank you for sharing{:6_193:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 人魚我又魚入番兩條彩紅魚

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。