oxgoodjob 發表於 2015-7-21 11:54

終於都買左老秦隻3112D

事源屋企隻老虎最近俾左批文upgrade{:8_392:}
購入左RB61, RC62 同老秦隻3112D{:8_394:}

RB61 同 RC62都係大路野, 唔駛講啦
最主要講下衣排好多人講既老秦十仔. 本來我自己睇大陸forum都target左佢好耐, 見衣排佢香港有代理, 都心郁郁.
加上本來想同衣度一位ching買隻十仔既計劃泡湯, 把心一橫就入手老秦.{:6_136:}
本來想入10寸, 但代理話停左產(我見淘寶都仲有賣, 可能只係代理唔入貨....), 就直上12寸.

對小弟蝸居黎講, 真係幾大隻{:8_385:}

可能之前睇好多Ching話佢好重, 所以有心理準備.
真係搬起上黎都唔算太重{:8_378:}

再拆開配件盒即刻想接線開聲, 點知D線居然全部發晒霉{:6_130:}

老婆大人馬上發惡話幾千蚊買D發霉既野番黎{:6_125:}
而且所謂代理, 起馬都換一換條電源線做英式3腳啦
.....搞完一輪後. 終於開聲

其實小弟只係用過LG套裝機隻十仔, 同聽過下人地既十仔
第一個感覺係量感好少, 仲少過隻套裝機十仔....
但係質感係好左好多, 唔係好似以前咁得D嗚嗚聲

不過玩既時間唔多, 暫時仲係唔係好識點Set,努力set up+ burn in中{:6_165:}

最後post一下全家幅

蝸居玩法, 唔好見怪{:6_136:}

多謝收看{:6_155:}

更新: 代理岩岩whatsapp我話可以幫我換過晒D線
其實已經自己抺左同清潔左, 不過有新既當然會好一點.
代理既服務真係好抵讚{:8_376:}

jason1969 發表於 2015-7-21 11:59

恭喜有新玩具{:6_149:}

xianglan 發表於 2015-7-21 12:10

{:6_128:} good!

pac 發表於 2015-7-21 12:21

性價比很高之作{:6_134:}

avad 發表於 2015-7-21 12:36

恭喜師兄{:6_231:} {:6_195:}

on5000on 發表於 2015-7-21 12:56

{:6_149:} {:1_249:} 恭喜

ericlam 發表於 2015-7-21 14:18

請問師兄代理是香港嗎,可以响邊度{:8_389:}

oxgoodjob 發表於 2015-7-21 14:27

ericlam 發表於 2015-7-21 14:18 static/image/common/back.gif
請問師兄代理是香港嗎,可以响邊度

代理是香港.
保3年保養及送貨{:6_149:}

hangson 發表於 2015-7-21 14:47

咁CHING 唔叫代理換番D線材比你既?

kan 發表於 2015-7-21 16:01

多口講句,d線發晒毛,即係存倉或運送時受過潮,有可能十仔內部都有parts發毛,所以建議樓主盡快試真d個十仔,有問題可攞返去換{:6_136:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 終於都買左老秦隻3112D

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。