where1472003 發表於 2015-7-13 23:50

呢其好似好多人對老秦好有興趣!
所以我天日去試下先!!!

YYSKY 發表於 2015-7-14 00:16

威力登當然係1200u呀,點會揀1000u,
揀十仔好,揀乜機都好,帶自己熟悉碟去試,如果新手未購都可能在fd處有印象。

wadee 發表於 2015-7-14 10:55

dstfull 發表於 2015-7-13 23:16 static/image/common/back.gif
兩者都是對我很好~~非常令人印象深刻

其實3款十仔取向都唔同
行貨價就叫做3隻價位差不多(相差兩千蚊左右)
但hrs12水貨就只需6千
Hrs量大包圍勁,但慢欠層次,如6千真係超值,但調較要花d時間,唔係就通屋震
威仔如要買就要揀1200,威仔快,量亦大,但都是欠層次節奏,但價錢貴好多
老秦就15吋,樣樣有D,但以價論貨又抵玩

其實師兄試多D先買啦
我地吹乜都冇用

ww1338 發表於 2015-7-14 11:59

太陽火Hrs12 做緊特價$7600行貨

dstfull 發表於 2015-7-14 12:34

太陽火~那店?請PM

dstfull 發表於 2015-7-14 18:42

我budget唔多~~威仔1200太貴
所以威仔1000同太陽火HTS12 比

stjo 發表於 2015-7-15 12:08

有大買大!

depeche_lam 發表於 2015-7-15 20:12

我要太陽火{:6_134:}

gikifk 發表於 2015-7-15 21:58

威仔轉代理,新款好似叫SPL10{:6_127:}

lamdog 發表於 2015-7-15 23:44

我自己用威仔,非常滿意。
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 十仔請教

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。