WallerHomie 發表於 2015-7-12 18:13

已對V記完全反感
出咩聲我都唔會買佢
早買既買家變哂水魚
哎!「限量」......笑而不語

MICGAY 發表於 2015-7-12 18:26

WallerHomie 發表於 2015-7-12 18:13 static/image/common/back.gif
已對V記完全反感
出咩聲我都唔會買佢
早買既買家變哂水魚

完全同意

USA2010 發表於 2015-7-12 18:54

出到金色都仲覺得可以接受
白色都唔知見街未又黎部黃色

不如大家估下黎緊果架咩色.......

alexwong232002 發表於 2015-7-12 19:23

其實佢會唔會知道Vantam本身有問題,現在出晒啲貨尾等新機出{:1_343:}

Byron_F 發表於 2015-7-12 19:25

呢間公司應該將marketing 炒哂佢 ... 咩logic黎 !?!?

beastbill 發表於 2015-7-12 19:54

出齊彩虹七色,可以叫紀念戰隊系統限量版。這間公司,見好不識修,當消費者魚腩。

大食怪 發表於 2015-7-12 20:03

MICGAY 發表於 2015-7-12 18:13 static/image/common/back.gif
關升頻咪唔熱囉,聲咪差d囉

哈哈!都係咁講 , 佢嘅推力又唔大 , 買佢都係為咗升頻 , 如果唔用升頻 , 就唔洗用咁多錢買佢啦 {:1_352:}

Budget-fi 發表於 2015-7-12 20:58

紫色 pop star (49720)
藍色 blue mood (8620)

比d創意,下部同下下部會係乜

MICGAY 發表於 2015-7-12 21:46

大食怪 發表於 2015-7-12 20:03 static/image/common/back.gif
哈哈!都係咁講 , 佢嘅推力又唔大 , 買佢都係為咗升頻 , 如果唔用升頻 , 就唔洗用咁多錢買佢啦...

其實我考慮緊裝個cpu散熱上去{:1_260:}

cyrusp 發表於 2015-7-12 21:55

呢隻擴大部份用家都係AK用家貪佢有光纖入,但作為一部耳擴推力真係好細,其實現在PLAYER DAC部份已經好好唔會差得過現在的一體機,如不是用IPOD這類早期機器的話,選一部純AMP會正好多
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Vantam 又黎-- 黃色 jazz master limited

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。