KING 發表於 2015-6-20 14:24

manblood 發表於 2015-6-20 12:55 static/image/common/back.gif
加銀又好似有得諗播,,,應該好正
(Post76 Android 手機版送出)

係喔!咁咪有銀用law!{:6_138:}

manblood 發表於 2015-6-20 14:24

KING 發表於 2015-6-20 13:15 static/image/common/back.gif
兩溝論上比咩器材用都得,好力得黎唔會over,又有銀線中高o既圓滑及分析力,三頻會更加平衡!
唯一唔好o既 ...

銀線邊度買呢?{:6_212:}

edm230 發表於 2015-6-20 14:25

KING 發表於 2015-6-20 13:15 static/image/common/back.gif
兩溝論上比咩器材用都得,好力得黎唔會over,又有銀線中高o既圓滑及分析力,三頻會更加平衡!
唯一唔好o既 ...

{:6_176:}
King Sir悢心啲用力啲就得,小心大力得滯拗過左龍{:1_343:}

KING 發表於 2015-6-20 14:48

manblood 發表於 2015-6-20 14:24 static/image/common/back.gif
銀線邊度買呢?

紫銅你就識係邊度買,銀線就冇理由唔知個喎!

KING 發表於 2015-6-20 14:49

edm230 發表於 2015-6-20 14:25 static/image/common/back.gif
King Sir悢心啲用力啲就得,小心大力得滯拗過左龍
(Post76 Android 手機版送出) ...

碌野咁粗一定要溫柔d,唔係一野插爆都似!{:6_138:}

manblood 發表於 2015-6-20 15:02

KING 發表於 2015-6-20 14:48 static/image/common/back.gif
紫銅你就識係邊度買,銀線就冇理由唔知個喎!

都係T B呀,,,,?

edm230 發表於 2015-6-20 15:21

KING 發表於 2015-6-20 14:49 static/image/common/back.gif
碌野咁粗一定要溫柔d,唔係一野插爆都似!

{:1_343:}碌野粗啫,King Sir你連頭都大過人?

KING 發表於 2015-6-20 21:41

edm230 發表於 2015-6-20 15:21 static/image/common/back.gif
碌野粗啫,King Sir你連頭都大過人?

我出左名處女殺手黎!{:6_138:}

manblood 發表於 2015-6-20 22:24

KING 發表於 2015-6-20 21:41 static/image/common/back.gif
我出左名處女殺手黎!

妖,又咁多幻想{:6_186:}

Alman 發表於 2015-6-21 11:50

edm230 發表於 2015-6-20 12:44 static/image/common/back.gif
King Sir
造PC再粗可能會有集膚

嘩, 原来edm兄整咗碌咁粗嘅紫銅電線, {:1_351:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 淘寶紫銅到着

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。