santafeomkent 發表於 2015-6-15 21:27

放响邊?

去完日本玩,見幾平但放响邊會好D,前级,BD机,power am?各Ching 有乜意見{:6_190:} 、

pclai2000 發表於 2015-6-15 21:34

放BDP啦,想問吓折港幣後要幾錢?

santafeomkent 發表於 2015-6-15 21:46

pclai2000 發表於 2015-6-15 21:34 static/image/common/back.gif
放BDP啦,想問吓折港幣後要幾錢?

under$1200 each.

pclai2000 發表於 2015-6-15 22:56

santafeomkent 發表於 2015-6-15 21:46 static/image/common/back.gif
under$1200 each.

咁又幾平喎

wally 發表於 2015-6-15 22:58

放响邊 depends on which cable you're going to match with la.

chanherry 發表於 2015-6-16 11:34

做條防水既插電反煲,煮出黎既反包您第二度食唔返!!
唔洗講點解啦都爛到唔爛…………物識到線身未?呢對頭尾有冇雪過?24k定係銠銠?得張放向盒內既相,真係只可建議用向反煲度咋喎
可供分享既情報只有…古河…炭纖

YYSKY 發表於 2015-6-16 12:28

配條銀缐插訊源或前級,合併亦可,如果合併配鍍銀銅線,
咁靚對頭尾其實幾頭痕配線的,太平線嘥咗對頭,太貴唔捨得買,至少配$300/呎缐,或者放二手賺少少最實際。

samuel8892000 發表於 2015-6-16 12:54

線比頭影響更大.好聲時乜頭都好聲.衰聲時乜頭都無用.何必執著.

Szelong 發表於 2015-6-16 13:21

chanherry 發表於 2015-6-16 11:34 static/image/common/back.gif
做條防水既插電反煲,煮出黎既反包您第二度食唔返!!
唔洗講點解啦都爛到唔爛…………物識到線身未?呢對 ...

我都有咁諗過,近排煮d 飯無乜飯味{:6_176:}

chanherry 發表於 2015-6-16 13:34

Szelong 發表於 2015-6-16 13:21 static/image/common/back.gif
我都有咁諗過,近排煮d 飯無乜飯味

禾只想話樓主資料太少,淨睇樣很難講點用的…唯確用黎煮反…至少都要知有冇雪過丫…雪過既就唔好配copper線身了
頁: [1] 2
查看完整版本: 放响邊?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。