chanherry 發表於 2015-6-16 11:56

sharkpigyu 發表於 2015-6-16 11:43 static/image/common/back.gif
我已經唔刮花左小小 始終鋼琴面太易花啦 又痴手指模 搞完要由頭抹到落腳!...

我的hf和您的mrs不是一般鋼琴焗漆!係拋光高壓板…用鋼沙原塊鑼出黎的

sharkpigyu 發表於 2015-6-16 14:16

chanherry 發表於 2015-6-16 11:56 static/image/common/back.gif
我的hf和您的mrs不是一般鋼琴焗漆!係拋光高壓板…用鋼沙原塊鑼出黎的

我就用專抹鋼琴用嘅打蠟油黎抹!啲花痕而家無甘覺眼啦!

sharkpigyu 發表於 2015-6-16 14:17

chanherry 發表於 2015-6-16 11:52 static/image/common/back.gif
唔通您唔識用絕招?碧麗珠加舊報紙!
最好先將舊報紙執住4角,拿埋到合適大小就噴向報紙上,噴向板都可以 ...

等我試下先{:6_193:}

fmk888 發表於 2015-6-16 14:33

又係亞Ray毒人
(Post76 Android 手機版送出)

sharkpigyu 發表於 2015-6-16 14:50

fmk888 發表於 2015-6-16 14:33 static/image/common/back.gif
又係亞Ray毒人
(Post76 Android 手機版送出)

哈哈 係我自己入去受毒架{:6_134:} 不過睇個日地庫成10幾個人 但佢都好有心機招呼我 仲好努力講解 幫我度位 搵資料 非常感激佢嘅服務態度!{:6_193:} 最後米高哥再打個折頭比我 買得非常愉快!連我老婆都話好少sales有甘嘅服務態度 佢話上次陪我上去老二買金仔 唔到比錢個刻條友都唔識笑!{:6_144:} {:6_145:}

chanherry 發表於 2015-6-16 17:33

sharkpigyu 發表於 2015-6-16 14:50 static/image/common/back.gif
哈哈 係我自己入去受毒架 不過睇個日地庫成10幾個人 但佢都好有心機招呼我 仲好努力講解 幫我度 ...

禾覺得您老婆先係您最大既成就!
肯陪您去睇仲肯睇住您進貢兼有comment...
禾冇一個gf做過呢啲事…試過有過一吵親就搵禾啲野做人質就有……而家已從禾人生消失了好彩!
而家呢個就成日話禾九個喇叭分兩個俾佢聽下歌都唔得…睇啲佢未睇過既戲禾就要扮未睇過仲要陪佢有反應……{:6_203:}

ricoy288 發表於 2015-6-16 22:32

好靚仔呀...{:6_193:}

sharkpigyu 發表於 2015-6-17 09:07

chanherry 發表於 2015-6-16 17:33
禾覺得您老婆先係您最大既成就!
肯陪您去睇仲肯睇住您進貢兼有comment...
禾冇一個gf做過呢啲事…試過有 ...

笑死我!係甘禾!不過我呢位賢內妻算係唔話得 好多野都比我玩 雖然開始時係反對 但好快就軟化!同埋都好鐘意陪我去睇我嘅玩具!所以我得閒都會買反她鐘意嘅野比佢!

sharkpigyu 發表於 2015-6-17 09:07

ricoy288 發表於 2015-6-16 22:32
好靚仔呀...

多謝ricoy師兄!

larrigo 發表於 2015-6-17 12:26

唔好意思,睇落去好似部Marantz 放唔平,凸左隻腳出嚟?
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 左揀揀 右睇睇 Foundation MRS Rack 「到貨啦」

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。