chanherry 發表於 2015-6-5 14:33

X5200....終於得閑上架了

yuppi 發表於 2015-6-5 14:56

估你吾到,又玩番天仔{:6_138:}

chanherry 發表於 2015-6-5 15:03

yuppi 發表於 2015-6-5 14:56 static/image/common/back.gif
估你吾到,又玩番天仔

完全唔闗龍仔事,全因為auro...
試後有少少感想茂論發表下……
夜點出字!出住圖先

bigair 發表於 2015-6-5 15:24

等睇報告{:9_422:}

關大爺 發表於 2015-6-5 15:29

等睇報告x2{:8_365:}
(Post76 Android 手機版送出)

yuppi 發表於 2015-6-5 15:43

chanherry 發表於 2015-6-5 15:03 static/image/common/back.gif
完全唔闗龍仔事,全因為auro...
試後有少少感想茂論發表下……
夜點出字!出住圖先 ...

以為你4520之後吾再玩天仔{:6_136:}

skywaychan 發表於 2015-6-5 15:45

{:6_211:}{:6_210:}{:6_211:}{:6_210:}等
(Post76 Android 手機版送出)

Szelong 發表於 2015-6-5 17:03

好好好好好.....亂呀{:6_176:}

chanherry 發表於 2015-6-5 17:28

Szelong 發表於 2015-6-5 17:03 static/image/common/back.gif
好好好好好.....亂呀

{:6_176:} 已經全套架反哂佢再擺過…之前既樣俾您見到怕您會忍唔住黎一把火燒哂佢添{:6_203:}
個panic成60寸我唔敢掉個盒而且地方K型很難擺,
個hf4要分開兩半變左地櫃{:6_223:}
4520之後我真係冇再睇佢啲機的,但auro真係好吸引…
所以就算我憎呢個款到嘔…都照入!
不過全新就真係過唔到自己了,係接呢度某大師亨二首的,佢就上左頂樓了!原來,我係接受唔到4520/7200果個尺碼,而家咁像3313都不至於討厭

chanherry 發表於 2015-6-5 17:34

bigair 發表於 2015-6-5 15:24 static/image/common/back.gif
等睇報告

接好後首要就係嘗試偷閘up上auro變身X5200WA,
4311曾經試過成功偷上到airplay唔洗錢{:6_181:} {:6_180:} 搞左一個上晝………………

{:6_190:}
頁: [1] 2
查看完整版本: X5200....終於得閑上架了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。