lp24nelnel 發表於 2015-6-4 14:03

Andykong 發表於 2015-6-4 12:37 static/image/common/back.gif
一年後平一万,两年後平两万,咁三年後係咪平三萬啊?係我就 mark 低先, 2018 應該够$買了!...

{:6_137:} 二年後停產.出只480賣3萬八

lp24nelnel 發表於 2015-6-4 14:05

大食怪 發表於 2015-6-4 11:19 static/image/common/back.gif
各位師兄 , 小弟好奇想請教下 , 删去D
品牌效應 , 市場策略 , 大家認為以佢嘅 (技術 ) 同 ( 用料 ) , 應該 ...

{:6_131:} 万二先考慮

t1174 發表於 2015-6-4 14:49

大食怪 發表於 2015-6-4 11:19
各位師兄 , 小弟好奇想請教下 , 删去D
品牌效應 , 市場策略 , 大家認為以佢嘅 (技術 ) 同 ( 用料 ) , 應該 ...

技術同用料唔會值多少錢,你睇手上電話大陸千多元就做到,比你多個金屬壳多2k 好味?
成品是睇成果的,dap 當然用聲論價,橫評一下聲音比較,我想以 901 要7至9千,paw gold 要13k, ak240 叫14 到15k 大約也ok. ak380 未聽唔知,但以現在正面得十分槍的評價,可能20k 吧。

t1174 發表於 2015-6-4 15:00

友站香討有 ching 說出席昨晚 Ak HK club 聚餐,他引述 Alex AN 的說法個Amp 要 8月

Andykong 發表於 2015-6-4 15:12

t1174 發表於 2015-6-4 15:00 static/image/common/back.gif
友站香討有 ching 說出席昨晚 Ak HK club 聚餐,他引述 Alex AN 的說法個Amp 要 8月

Ak HK club 聚餐收到的風會比 ECT 攪 AK聚餐收到的風較準嗎?

Oh, so worry, 我厚多士了!{:1_333:}

t1174 發表於 2015-6-4 15:37

是同一個聚餐啦, ak hk club 是 ect 自己近月開的。

不過 amp 要8月出,出唔出台 ak380 住真是變等兩難,唯有下星期去d 店舖聽聽台ak380 先啦

t1174 發表於 2015-6-4 15:56

loadinglove 發表於 2015-6-4 09:10
如果chord好似ak380咁出一套
應該超正

chord 出 dap 的話,ak 食風都有知

Budget-fi 發表於 2015-6-4 17:46

“技術同用料不值錢”

我今天聽過最好笑的笑話,同宏利有得比

dezispop 發表於 2015-6-4 23:24

係咪純amp?

如果入380唔加埋個amp, 玩得一年半載又會覺得唔夠爽,其實焗買{:1_338:}

36000-37000全解封印啦我估 {:1_331:}{:1_331:} 不過咁嘅價位我就要求chord hugo嗰個level起錶喎{:1_332:}{:1_332:}
(Post76 Android 手機版送出)

WallerHomie 發表於 2015-6-5 00:01

AK最新旗艦機可能要等到「真普選」落實先有機會買(遙遙無期){:6_150:}
定價實在太公道鳥!小弟無福消受。{:6_149:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: AK380 大陸開價了~ 香港都有價啦

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。