fatboy88 發表於 2015-10-12 16:05

jj3380 發表於 2015-10-12 13:48 static/image/common/back.gif
有咁九大地方玩又有budget都咁難決定?

比著係我後置surround全部用晒1000咪L煩...

Side surround 用1000,back surround 用800,case closed !

buji 發表於 2015-10-12 16:54

fatboy88 發表於 2015-10-12 16:05 static/image/common/back.gif
Side surround 用1000,back surround 用800,case closed !

玩到咁L大{:6_198:}
(Post76 Android 手機版送出)

ctscts888 發表於 2015-10-12 18:47

jj3380 發表於 2015-10-12 13:48 static/image/common/back.gif
有咁九大地方玩又有budget都咁難決定?

比著係我後置surround全部用晒1000咪L煩...

未能完全認同⋯⋯無理由仲向下線走買 1000 囉!
係現佳段⋯ 同埋現今JBL世代 與及 主人家既生活質素⋯⋯
我反而建議 66000 / 67000 做前面,而1400 & 590 就退而其次做surround !

jj3380 發表於 2015-10-12 18:52

ctscts888 發表於 2015-10-12 18:47 static/image/common/back.gif
未能完全認同⋯⋯
我反而建議 66000 / 67000 做 ...

比我有咁嘅條件,我夠知亞媽係女人啦!{:6_126:}

MDLP 發表於 2015-10-12 19:46

ctscts888 發表於 2015-10-12 18:47 static/image/common/back.gif
...

梗係呢隻做Center

MDLP 發表於 2015-10-12 19:47

...

再用呢隻做 L/R/S

eddychoy04 發表於 2015-10-12 23:36

MDLP 發表於 2015-10-12 19:47 static/image/common/back.gif
再用呢隻做 L/R/S

改圖????????????

ctscts888 發表於 2015-10-14 15:42

jj3380 發表於 2015-10-12 18:52 static/image/common/back.gif
比我有咁嘅條件,我夠知亞媽係女人啦!

果位C兄又咁有條件⋯⋯又想玩毛⋯⋯一係從新諗下尼套,唔洗煩

MDLP 發表於 2015-10-14 15:44

ctscts888 發表於 2015-10-14 15:42 static/image/common/back.gif
果位C兄又咁有條件⋯⋯又想玩毛⋯⋯一係從新諗下尼套,唔洗煩

廿皮野落唔落樓先?{:1_346:}

ctscts888 發表於 2015-10-14 16:23

MDLP 發表於 2015-10-14 15:44 static/image/common/back.gif
廿皮野落唔落樓先?

放心⋯⋯成日有變動⋯⋯
如果佢知道裝左之後,可能係全港第一位的話,隨時又肯制呢!
比多個選擇⋯⋯姐!
頁: 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33
查看完整版本: 已upgraded 双18又downgrade番array1400

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。