jj3380 發表於 2015-7-5 09:14

並非一般正常人家居使用,忍唔住都要借mdlp相一用

ayyk 發表於 2015-7-6 12:29

jj3380 發表於 2015-7-5 09:14 static/image/common/back.gif

Ching, 成套野個擺設好似散修修咁嘅?
但如果約到家訪都不防走一轉。

MDLP 發表於 2015-7-6 13:32

ayyk 發表於 2015-7-6 12:29
Ching, 成套野個擺設好似散修修咁嘅?
但如果約到家訪都不防走一轉。

師兄你會唔會用d纸包檸檬茶咁大隻surround就抽水學人話玩針對

利伸:我隻都有奶粉罐咁大

ctscts888 發表於 2015-7-6 13:35

不過咁⋯⋯尼條友仔夾機有D怪囉⋯⋯
點會用 Cineversum processing 夾 Sim2 projector ⋯⋯
無理由唔係一套西裝丫麻!
哈⋯哈⋯哈哈⋯⋯

wadee 發表於 2015-7-6 13:43

jj3380 發表於 2015-7-5 09:14 static/image/common/back.gif

不正常人類用家

ctscts888 發表於 2015-7-6 13:52

MDLP 發表於 2015-7-6 13:32 static/image/common/back.gif
師兄你會唔會用d纸包檸檬茶咁大隻surround就抽水學人話玩針對

利伸:我隻都有奶粉罐咁大 ...

紙包檸檬茶咁大隻既喇叭⋯⋯?
電腦喇叭尼架乍⋯⋯?
係聽下電腦D 「kick kick聲」同埋「叮咚聲」咁上下乍禾!

ctscts888 發表於 2015-7-6 13:56

wadee 發表於 2015-7-6 13:43 static/image/common/back.gif
不正常人類用家

淨係尼張相既喇叭⋯⋯
(2 x 2 x 14) + (2 x 2 x 15) + (2 x 18) =152吋
茂可能係正常的!

不過咁⋯⋯有D喇叭用 4 隻 8 吋加埋都有成 32 吋⋯⋯都多過隻 K2 孖 14 吋既{:6_174:}

ayyk 發表於 2015-7-6 19:19

ctscts888 發表於 2015-7-6 13:56 static/image/common/back.gif
淨係尼張相既喇叭⋯⋯
(2 x 2 x 14) + (2 x 2 x 15) + (2 x 18) =152吋
茂可能係正常的!

師兄門可否安排家訪?

jj3380 發表於 2015-7-6 22:12

ayyk 發表於 2015-7-6 19:19 static/image/common/back.gif
師兄門可否安排家訪?

屋主話唔想蕉呼d初哥師兄喎,佢話屋企無15"單元嘅師兄都唔想蕉呼,費事d初哥聽完唔識聽上網亂up喎。{:6_200:} {:6_192:}

wadee 發表於 2015-7-7 07:40

jj3380 發表於 2015-7-6 22:12 static/image/common/back.gif
屋主話唔想蕉呼d初哥師兄喎,佢話屋企無15"單元嘅師兄都唔想蕉呼,費事d初哥聽完唔識聽上網亂up喎。{:6_2 ...

我有入門15吋一隻
可以掹車邊俾我見識下嗎
頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: 已upgraded 双18又downgrade番array1400

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。