louis001 發表於 2015-5-31 16:32

wadee 發表於 2015-5-30 23:03 static/image/common/back.gif
冇喇
乜都冇晒

舊既唔去 新既唔出現 {:6_241:}

wadee 發表於 2015-5-31 18:01

louis001 發表於 2015-5-31 16:32 static/image/common/back.gif
舊既唔去 新既唔出現

你又送我一程

eric18ngan 發表於 2015-6-1 00:21

angusluk 發表於 2015-5-31 01:16 static/image/common/back.gif
no need 30k around 23k

angusluk 師兄,吓{:6_187:} $23k ,早知買馬仔啦{:6_197:}

eric18ngan 發表於 2015-6-1 00:25

老五 發表於 2015-5-31 16:15 static/image/common/back.gif
咁平?咁就有得諗7200都成二萬一,同二萬三只差兩仟,不過我部後級冇XLR,RCA會唔會差好遠 ...

老五兄,如果真係23k差$2千炸,部8802用好重料,一定好過7200.

eric18ngan 發表於 2015-6-1 00:30

louis001 發表於 2015-5-31 16:28 static/image/common/back.gif
轉個頭又變左7200
搵個機會黎家訪下先得 恭喜師兄
不過可能下次又變前後級 8802A...

louis兄,上次唔好意思,本來之前部5200想叫你來家訪,因為小弟set得唔好,所以冇叫你地,今次等我set好部7200,再通知你地同wadee哥同pac大師,一齊來我家訪.來指導小弟{:8_387:}

yipin 發表於 2015-6-1 00:32

angusluk兄 23K pls pm the shop, thanks

angusluk 發表於 2015-6-1 01:35

yipin 發表於 2015-6-1 00:32 static/image/common/back.gif
angusluk兄 23K pls pm the shop, thanks

Mongkok

jason1969 發表於 2015-6-1 17:04

哇....................大出血{:6_128:}有$真開心{:6_149:}

louis001 發表於 2015-6-1 17:24

eric18ngan 發表於 2015-6-1 00:30 static/image/common/back.gif
louis兄,上次唔好意思,本來之前部5200想叫你來家訪,因為小弟set得唔好,所以冇叫你地,今次等我set好部7200 ...

唔好講指導 我黎學野就真啦 等師兄消息 {:6_128:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7]
查看完整版本: 雙龍出海

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。