stjo 發表於 2015-5-26 01:25

施主,毒海無邊,回頭無岸呀!{:6_192:}

stanley02468 發表於 2015-5-26 01:28

stjo 發表於 2015-5-26 01:25 static/image/common/back.gif
施主,毒海無邊,回頭無岸呀!

{:6_150:}
放心,一日未有自己地方,都唔會點玩太貴

到有朝一日有自己地方,自然就。。。{:6_174:}

不過果位師兄講的好岩,環境擺位先係先決!{:6_142:}

kenjilai916 發表於 2015-5-26 02:12

ms mezzo 2 .........好野來的...
用來聽歌...不錯的...
人聲,,,清

stanley02468 發表於 2015-5-26 10:38

kenjilai916 發表於 2015-5-26 02:12 static/image/common/back.gif
人聲,,,清

聽歌係唔錯架{:9_426:}

睇戲都唔差..

不過呢對野暫時未俾我解除封印...{:9_412:}

ykluk 發表於 2015-5-26 10:48

ahtau 發表於 2015-5-25 05:55 static/image/common/back.gif
你去 Luk Ching 屋企買嘢   。其實應該要有心理準備   人地講明 “只試好壞, 不試音色 { ...

又唔好咁講, 我屋企一屋陳年嘢垃圾, 都係分享吓咁啦~~!! {:9_407:}

ykluk 發表於 2015-5-26 10:48

stanley02468 發表於 2015-5-25 11:00 static/image/common/back.gif
仲要聽埋膠膠⋯中晒毒

呢次大鑊啦

我隻盤仲未賣~~~ 等緊你~~~ {:6_222:}

ykluk 發表於 2015-5-26 10:49

keke323 發表於 2015-5-25 16:49 static/image/common/back.gif
島主屋企生人勿近架

係, 垃圾房真係唔好去~~!! {:8_376:}

ykluk 發表於 2015-5-26 10:50

衰仔樂園 發表於 2015-5-25 17:17 static/image/common/back.gif
我簡單睇都明
即係樓主向某兄買入二手MS 前置喇叭呀

唔使咁緊張, 小丑兄特性係咁, 見咁多年都慣~~!! {:8_368:}

ykluk 發表於 2015-5-26 10:52

stjo 發表於 2015-5-26 01:25 static/image/common/back.gif
施主,毒海無邊,回頭無岸呀!

無喇無喇, 佢一日十幾個message比我, 好想好快變到我屋企咁.......{:8_395:}

已經每日叫佢慢慢玩唔好急, 需知道玩HIFI/AV好容易調轉頭比返器材玩~~ {:6_148:}

ykluk 發表於 2015-5-26 10:53

kenjilai916 發表於 2015-5-26 02:12 static/image/common/back.gif
人聲,,,清

你啲大馬玩mezzo 2玩得好開心啦~~!! {:6_139:}
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 新手升級SPEAKER XDDD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。