plnl88 發表於 2015-5-31 02:23

YYSKY 發表於 2015-5-31 01:30 static/image/common/back.gif
失敬失敬。

還記得他的鐵綫勾住 IEC 插座的絕技嗎?{:6_176:}

keke323 發表於 2015-5-31 20:17

plnl88 發表於 2015-5-31 02:23 static/image/common/back.gif
還記得他的鐵綫勾住 IEC 插座的絕技嗎?

我記得 {:1_352:}

nannan 發表於 2015-6-1 12:19

MDLP 發表於 2015-5-30 12:58 static/image/common/back.gif
點解要改IEC ??
改條電源線都得啫

Ching 過PC 8字插係邊到買?
(Post76 Android 手機版送出)

thomasng 發表於 2015-6-1 13:41

YYSKY 發表於 2015-5-29 22:33 static/image/common/back.gif
衰聲之源係隻8字轉插,乜靚線插佢都即刻變成雞線。
我係直接拆下8字座換上古河銠IEC尾座,唔到你唔信。 ...

ching 邊度有得换

nannan 發表於 2015-6-2 18:35

SonSon 發表於 2015-5-29 22:21 static/image/common/back.gif
個轉插賣相真的無話可說,ching有錢買貴線,冇錢買轉插
(Post76 Android 手機版送出) ...

你話正唔正{:6_177:}

衰仔樂園 發表於 2015-6-3 20:43

nannan 發表於 2015-6-2 18:35 static/image/common/back.gif
你話正唔正

加埋條靚電源線8字尾插就very good!{:1_339:}
你話下面條線正吾正呢{:1_343:}

mdo 發表於 2015-6-3 23:17

plnl88 發表於 2015-5-31 01:14 static/image/common/back.gif
你不知樓主是義成大師嗎?

拜讀過樓主其他post, 佩服佩服,娛樂性絕對有20%提升!

nannan 發表於 2015-6-4 11:25

衰仔樂園 發表於 2015-6-3 20:43 static/image/common/back.gif
加埋條靚電源線8字尾插就very good!
你話下面條線正吾正呢

8+26,點搵你!

小寶老豆 發表於 2015-6-4 12:33

YYSKY 發表於 2015-5-29 22:47 static/image/common/back.gif
睇返舊post有提到如何分8字插那邊是L線的,

手拿起電源線蘇頭作插牆蘇狀,由於線是扁身,因此蘇頭右邊一定 ...

{:8_368:} ... 小弟之前搵老友係日本買左 E 條... 唔貴效果亦唔錯...
http://www.oyaide.com/audio/audio-products/power_cord/Li15EMX.html

ps. 聽 CD 時部 9700 正反相效果明顯...

nannan 發表於 2015-6-4 14:33

SonSon 發表於 2015-5-29 22:21 static/image/common/back.gif
個轉插賣相真的無話可說,ching有錢買貴線,冇錢買轉插
(Post76 Android 手機版送出) ...

9700只換呢條過橋電線已經靚咗超多{:6_237:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
查看完整版本: 平入9700

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。