manblood 發表於 2015-5-5 16:26

ADA 發表於 2015-5-5 15:36 static/image/common/back.gif
你想換幾多組?
講真如果唔換晒就好肉酸.
如果換晒 ... $250 x 12 = $3000 人工另計.

當我冇講過{:6_203:}
(Post76 Android 手機版送出)

manblood 發表於 2015-5-5 16:49

ADA 發表於 2015-5-5 15:36 static/image/common/back.gif
你想換幾多組?
講真如果唔換晒就好肉酸.
如果換晒 ... $250 x 12 = $3000 人工另計.

哎,唉,差啲俾你啲語言偽術騙左,我淨係用佢嘅power amp之麻,換一對之麻{:6_187:}{:6_188:}

KING 發表於 2015-5-5 17:48

manblood 發表於 2015-5-5 16:49 static/image/common/back.gif
哎,唉,差啲俾你啲語言偽術騙左,我淨係用佢嘅power amp之麻,換一對之麻
(Post76 An ...

一係唔換一換梗係一步到位換哂去啦!{:6_175:}
ADA兄同我果隻ONIX都話貴o既,咁換呢隻啦,9蚊人仔一粒個樣有9成似呀!{:6_174:}
24粒RCA X 9蚊= 216人仔= 連運費 3舊水港幣左右咋低玩啦!{:6_190:}
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0k.7385961.1997985097.d4918997.80wTdp&id=9075090203&_u=5dsm83vbda4

manblood 發表於 2015-5-5 18:11

KING 發表於 2015-5-5 17:48 static/image/common/back.gif
一係唔換一換梗係一步到位換哂去啦!
ADA兄同我果隻ONIX都話貴o既,咁換呢隻啦,9蚊人仔一粒個樣 ...

車,我其它位都唔用,換黎做乜?,,,係唔係都一步到位,人講你又講,牙牙學语咩!

KING 發表於 2015-5-5 20:56

manblood 發表於 2015-5-5 18:11 static/image/common/back.gif
車,我其它位都唔用,換黎做乜?,,,係唔係都一步到位,人講你又講,牙牙學语咩!
(Post76 Android 手機 ...

唉....講事實未必個個都鍾意聽!{:6_188:} {:6_138:}

manblood 發表於 2015-5-5 22:29

KING 發表於 2015-5-5 20:56 static/image/common/back.gif
唉....講事實未必個個都鍾意聽!

同啲識條"毛"嘅人講,真係嘥"舊"氣{:6_186:}

ADA 發表於 2015-5-5 23:23

因為要從新佈局電容位置, 所以做咗塊 PCB 俾佢, 明天繼續.

KING 發表於 2015-5-5 23:58

ADA 發表於 2015-5-5 23:23 static/image/common/back.gif
因為要從新佈局電容位置, 所以做咗塊 PCB 俾佢, 明天繼續.

正喔!{:6_193:}

manblood 發表於 2015-5-6 00:04

ADA 發表於 2015-5-5 23:23 static/image/common/back.gif

求其得啦,唔使搞咁靚架,是鬼但就得{:8_403:}{:8_368:}

ADA 發表於 2015-5-7 23:44

搞掂。
等機主明天取機。
效果...三個字: 嘩嘩嘩!
講完。
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: Audiolab 8200M 改(已更新Part II)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。