chowyeung 發表於 2015-4-29 20:16

[純開箱] Sennheiser HD700

沒什麼,因見英國Amazxx平,連shipping HK$36xx,所以入了。{:1_245:}

chowyeung 發表於 2015-4-29 20:18

唔好意思,次序調轉左 {:6_136:}

giggs3414 發表於 2015-4-29 20:27

Ching 你幾多 GBP 買?我宜家睇到 379.55 GBP

chowyeung 發表於 2015-4-29 20:31

giggs3414 發表於 2015-4-29 20:27 static/image/common/back.gif
Ching 你幾多 GBP 買?我宜家睇到 379.55 GBP

Exclude VAT 之後:
Item Subtotal:        £292.53
Postage & Packing:        £19.73
Total:        £312.26

衣家個價高返少少,我買時是41% off 的。

giggs3414 發表於 2015-4-29 21:11

Thx Ching~~雖然貴左的...我都去入左3 對...今年食榭皮啦...

rage1997 發表於 2015-4-29 21:13

平到呢{:6_121:}
好在我唔識上Amazon買野,唔係實大出血{:6_136:}

chowyeung 發表於 2015-4-29 21:42

giggs3414 發表於 2015-4-29 21:11 static/image/common/back.gif
Thx Ching~~雖然貴左的...我都去入左3 對...今年食榭皮啦...

ching 大手入貨! {:6_193:}

lpc041088 發表於 2015-4-29 22:02

慢慢煲,煲開左好聽戴得又舒服~{:8_368:}

Andykong 發表於 2015-4-30 01:04

HD700 真心易玩,無論用 AV amp 還是 DAP 直推都討好而且有基本質數,均衡雜食,上台機又比多 D 你,當年賣 US$999 確是無 CP 可言,但現在去到呢個價,確是一個不錯的選擇!

giggs3414 發表於 2015-4-30 10:49

Ching 想問多句, 你係寄住家定商區, 用gbp 定 hkd 找數?
我比人cut 左 order....orz..
其實係同幾個朋友夾埋一齊買, share 運費
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [純開箱] Sennheiser HD700

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。