stanley02468 發表於 2015-4-29 14:33

入手P記 42AS630H

講左咁耐,小弟呢排趁平入手左呢部電視.

本身都有打算敗入4K, 但諗黎諗去都覺得唔夠多SOURCE ...

所以都係揀左入手呢部..^^"

但係裝好晒發覺俾個中置阻住左小小, 暫時未打算換喇叭, 所以諗住買塊木版墊高部電視..

有無C HING可以推介下邊個有平令正既板賣..{:1_332:}

同埋小弟想TUNE 下D 色..唔知C HING們可唔可以教下小弟...^^"

THANKS!

之前小弟係用呢部電視既..

LINK

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=205876

fm31331 發表於 2015-4-29 15:57

如果買木板墊高,不如掛上牆!{:6_176:}

Szelong 發表於 2015-4-29 16:00

如果掛上牆,記得預多d 位俾自己 upgrade 隻中置

jason1969 發表於 2015-4-29 16:21

恭喜{:6_195:}

stanley02468 發表於 2015-4-29 16:22

就係唔可以掛牆...{:1_331:}

差小小,放一疊A4紙應該夠.XDDD

Szelong 發表於 2015-4-29 16:23

A4 紙耐左會斜架,去實惠買個木架啦

stanley02468 發表於 2015-4-29 17:23

stanley02468 發表於 2015-4-29 16:22 static/image/common/back.gif
就係唔可以掛牆...

差小小,放一疊A4紙應該夠.XDDD

我見實惠D 架都好似唔太岩咁{:1_255:}

Szelong 發表於 2015-4-29 17:26

stanley02468 發表於 2015-4-29 17:23 static/image/common/back.gif
我見實惠D 架都好似唔太岩咁

點都好過A4 紙呀?

一係taobao 買,都係幾百蚊

stanley02468 發表於 2015-4-29 17:29

Szelong 發表於 2015-4-29 17:26 static/image/common/back.gif
點都好過A4 紙呀?

一係taobao 買,都係幾百蚊

c hing 你介唔介意整幾條LINKS 黎睇下..^^"

Szelong 發表於 2015-4-29 17:34

stanley02468 發表於 2015-4-29 17:29 static/image/common/back.gif
c hing 你介唔介意整幾條LINKS 黎睇下..^^"

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5-c.w4002-5515184780.39.ItFXCJ&id=10302864657
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 入手P記 42AS630H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。