yuppi 發表於 2015-4-27 10:17

dennis815 發表於 2015-4-27 09:41 static/image/common/back.gif
聽歌SACD又邊部好的 ?

兩部都吾駛諗

dennis815 發表於 2015-4-28 01:04

yuppi 發表於 2015-4-27 10:17 static/image/common/back.gif
兩部都吾駛諗

聽的人話用105/105D來聽 sacd , 咁係咪105D 好聲過103D 好多?

yuppi 發表於 2015-4-28 15:32

dennis815 發表於 2015-4-28 01:04 static/image/common/back.gif
聽的人話用105/105D來聽 sacd , 咁係咪105D 好聲過103D 好多?

咁就一定係啦,兩倍價錢。

謝四哥 發表於 2015-4-28 16:08

qaz123 發表於 2015-4-26 21:24
小弟之前比較過兩部機其實不相伯仲,103D兩樣都做到,而LX58播BD ISO喺冇問題,但LX58外掛字幕仲未得,因為 ...

師兄~ 我都等緊! 方便 pm 我邊度下個月有嗎?thx !!

gikifk 發表於 2015-4-28 16:58

聽歌如果真係要好聲,就千奇唔好買105D

nannan 發表於 2015-4-28 17:05

gikifk 發表於 2015-4-28 16:58 static/image/common/back.gif

{:6_138:},吾發啦!
(Post76 Android 手機版送出)

PhantomGTR 發表於 2015-4-28 17:24

gikifk 發表於 2015-4-28 16:58 static/image/common/back.gif

我朋友有要求,但老婆唔放水,唔放地方,只俾買 2千幾之內的 universal player,仲慘。

gikifk 發表於 2015-4-28 18:44

PhantomGTR 發表於 2015-4-28 17:24 static/image/common/back.gif
我朋友有要求,但老婆唔放水,唔放地方,只俾買 2千幾之內的 universal player,仲慘。 ...

無要求,其實邊部機都得

dennis815 發表於 2015-4-29 03:19

PhantomGTR 發表於 2015-4-28 17:24 static/image/common/back.gif
我朋友有要求,但老婆唔放水,唔放地方,只俾買 2千幾之內的 universal player,仲慘。 ...

universal player 數碼直出AMP 去解碼, 會唔會好的 ? 兩者當中買條靚線神不知鬼不覺

PhantomGTR 發表於 2015-4-29 08:39

dennis815 發表於 2015-4-29 03:19 static/image/common/back.gif
universal player 數碼直出AMP 去解碼, 會唔會好的 ? 兩者當中買條靚線神不知鬼不覺...

部舊 universal player 無 digital output...... 佢現在寄望新個部。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 選擇藍光機 (103D or LX58)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。