kongchai 發表於 2015-8-7 13:14

嘩!個賣家是否過份了?
個價咁恐怖!
(Post76 Android 手機版送出)

kl122002 發表於 2015-8-7 13:17

rayray168 發表於 2015-8-7 09:10 static/image/common/back.gif
K兄是那一個版?多少錢?我估係金碟

入手的一張是金碟, 韓國位seller 說是瑞典出.
入手價成HK$4百幾.

以前係知有此CD但一直沒買, 家下只是為了一滿好奇心而入

kl122002 發表於 2015-8-7 13:19

kongchai 發表於 2015-8-7 08:53 static/image/common/back.gif
呢個賣家的拍賣碟都好吸引下
www.ebay.com/sch/pop2289/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

似乎是專做找cover版的bider生意wor {:6_138:}
只只都 RARE, 就不定賣方是華人

kl122002 發表於 2015-8-7 13:20

kongchai 發表於 2015-8-7 08:42 static/image/common/back.gif
KI 兄
黑教堂是否 organ 碟?

我真係唔多知.
不過我幾肯家是大合唱. 平時香港二手都不常見.

kl122002 發表於 2015-8-7 13:23

kongchai 發表於 2015-8-7 13:14 static/image/common/back.gif
嘩!個賣家是否過份了?
個價咁恐怖!

唔貴, ok了,
肯買果位先叫過份. {:6_136:}

rayray168 發表於 2015-8-7 19:56

kl122002 發表於 2015-8-7 13:17 static/image/common/back.gif
入手的一張是金碟, 韓國位seller 說是瑞典出.
入手價成HK$4百幾.

恭喜你金碟和銀係同期出!你可安心此乃最佳

rayray168 發表於 2015-8-7 20:01

rayray168 發表於 2015-8-7 19:56 static/image/common/back.gif
恭喜你金碟和銀係同期出!你可安心此乃最佳

小弟的版本

rayray168 發表於 2015-8-7 20:03

kl122002 發表於 2015-8-7 13:20 static/image/common/back.gif
我真係唔多知.
不過我幾肯家是大合唱. 平時香港二手都不常見.

呢隻古典迷必要有的

kl122002 發表於 2015-8-7 20:05

rayray168 發表於 2015-8-7 20:03 static/image/common/back.gif
呢隻古典迷必要有的

只怕聽完都感覺就真係....{:6_137:}

kongchai 發表於 2015-8-7 20:42

rayray168 發表於 2015-8-7 20:03 static/image/common/back.gif
呢隻古典迷必要有的

rayray 兄
咁呢隻是否西德頭版?
頁: 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134
查看完整版本: 只講古典CD, 任何廠都可以 ^_^

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。